De dag dat ik Robert Long ontmoette

Maaike Widdershoven, Wil van der Meer e.a.

vr 15 maart 2019 20:15 Tamboerzaal muziek

Hij zou in 2018 75 jaar zijn geworden. Reden voor Maaike Widdershoven, Wil van der Meer, Julia Herfst en Roberto de Groot om de liedjes van Robert Long tot leven te brengen. Ze worden hierin bijgestaan door een combo o.l.v. Peter van der Zwaag, die vele jaren met Robert samenwerkte.

Het publiek wil meestal dat de originele songs door de ‘meester’ zelf worden gezongen, maar als die niet meer kunnen worden uitgevoerd door hem, dan zoeken we graag naar goede solisten die in staat zijn om zijn liedjes weer tot leven te brengen in een theaterconcert waarbij ongeveer 24 mooie liedjes op een eerlijke en verrassende manier zullen worden uitgevoerd.
De bekende en onbekendere liedjes zijn prachtig gearrangeerd en worden verbonden door soms grappige, persoonlijke en ontroerende verhalen. Want ieder van hen heeft de ‘meester’ ontmoet en dat heeft een blijvende indruk op hen gemaakt. Hoe? Dat vertellen ze in de voorstelling. Met de uitvoering van zijn vele mooie liedjes brengen ze een eerbetoon aan Robert Long, die als geen ander de titel ‘singer-songwriter’ verdient.

De pers over De dag dat ik Robert Long ontmoette:

"De samenstellers van dit programma, Frank Jochemsen en Marc Didden, is het gelukt om uit de prachtige erfenis een hele grote koffer vol met liedjes te kiezen die prima in deze tijd passen. Ze zijn diep in de verhalen gedoken en hebben, behalve enkele grote hits, ook uit zijn minder bekende repertoire pareltjes opgedoken." - Theaterparadijs *****

"De dag dat ik Robert Long ontmoette.” is een ultieme avond vol emotie en nostalgie. Velen in de zaal hebben wel een herinnering bij de liedjes en dat maakt deze voorstelling een complete belevenis. Voor de bezoeker die Robert Long nog niet kent is dit programma een niet te missen ‘kennismaking met Robert Long’. Het is een pareltje tussen de vele theaterprogramma’s die worden aangeboden. Na de toegift weten we allemaal weer hoe iedereen het ook alweer doet… Volop genieten dus van deze mooie voorstelling!" - Ilovetheater.nl **** 

"Een inspirerend gedachtengoed van een overleden persoon verdwijnt niet bij zijn dood. Dit bewijst wat er nu allemaal omtrent de zanger gebeurt." - Musicalsites.nl 

Maak uw bezoek aan de voorstelling compleet!

Theaterdiner

€ 24,50 inclusief 2 drankjes per persoon
We serveren een smaakvol Theaterdiner, bestaande uit een voorgerecht en hoofdgerecht (keuze uit vlees, vis of vegetarisch). Er zijn twee drankjes naar keuze inbegrepen. Het actuele, wisselende menu vindt u op onze website.

Reserveer het theaterdiner

Borrelarrangement

€ 6,25 per persoon
Na afloop van de voorstelling neemt u plaats aan een voor u gereserveerde tafel en geniet u van een heerlijke borrelplank met hapjes en een drankje naar keuze.

Reserveer het borrelarrangement

Compleet avondje uit

€ 30,- per persoon
Verwen uzelf met een volledig verzorgd avondje uit. Voorafgaand aan de voorstelling serveren wij een smaakvol Theaterdiner, bestaande uit voorgerecht en hoofdgerecht (keuze uit vlees, vis of vegetarisch). Er zijn twee drankjes naar keuze inbegrepen. Na de voorstelling wacht u een borrelplank met lekkere hapjes en een drankje naar keuze.

Reserveer een Compleet avondje uit

Speeldata

vr 15 maart 2019 20:15 Tamboerzaal muziek


Wachtlijst De dag dat ik Robert Long ontmoette

Kies a.u.b. de voorstelling waarvoor u op de wachtlijst wilt staan.
Vul a.u.b. het aantal tickets in.
Vul a.u.b. uw voornaam in.
Vul a.u.b. geldige tussenvoegsels in.
Vul a.u.b. niet in.
Vul a.u.b. uw achternaam in.
Vul a.u.b. een geldig e-mailadres in.
Vul a.u.b. een geldig telefoonnummer in.
×

Prijzen (inclusief drankje)

Naam Vanaf
Normaal € 29,50
CJP € 27,50

Deel via