Symphonic Rock Night

A complete evening

za 23 maart 2019 20:15 Passagezaal muziek

Ze maakten afgelopen seizoen een verpletterend debuut in de Nederlandse theaters en komen na de vele lovende reacties nu terug! In Symphonic Rock Night hoort u legendarische songs van Yes, Pink Floyd, Camel, Genesis, Gino Vannelli, Supertramp, Rush en Marillion. De door de wol geverfde instrumentalisten, zangers en zangeressen geven een fantastisch beeld van de symfonische popmuziek uit de jaren ’70, waarvan nog steeds veel nummers jaarlijks in de Top 2000 terugkeren.

 De twaalf topmuzikanten presenteren een adembenemende show met waarheidsgetrouwe vertolkingen van meesterwerken als Pink Floyds Shine On You Crazy Diamond en Comfortably Numb, Los Endos van Genesis, Fool’s Overture van Supertramp en nog veel meer!

Muzikanten: Micky Huijsmans (zang), Roland van der Horst (zang en gitaar), Eric ten Bos (zang), Paul Glandorf (zang), Joop Wolters (gitaar), Andreas Lutz (gitaar), Erik Laan (toetsen), Edwin Boer (bas), Monica Kemink (saxofoon), Martin Streckfuss (saxofoon), Tim de Jong (drums), Luuk Braun (drums), Rob van Nieuwenhuijzen (percussie).

 Van der Horst: “We zijn gedreven muzikanten en spelen onze favoriete songs uit de jaren 70. Het is alsof je weer een oude vinylplaat uit de kast haalt. Je komt er vaak niet aan toe ze de aandacht te geven die ze verdienen. Het mooiste is om zoiets live mee te maken.”

Speeldata

za 23 maart 2019 20:15 Passagezaal muziek


Wachtlijst Symphonic Rock Night

Kies a.u.b. de voorstelling waarvoor u op de wachtlijst wilt staan.
Vul a.u.b. het aantal tickets in.
Vul a.u.b. uw voornaam in.
Vul a.u.b. geldige tussenvoegsels in.
Vul a.u.b. niet in.
Vul a.u.b. uw achternaam in.
Vul a.u.b. een geldig e-mailadres in.
Vul a.u.b. een geldig telefoonnummer in.
×

Prijzen (inclusief drankje)

Naam Vanaf
Normaal € 27.50
CJP € 25.50

Meer info

www.symphonicrocknight.nl


Deel via