Back to the Country

Part 8

za 30 maart 2019 20:15 Passagezaal muziek

Dick Altena, Cor Sanne en de band Savannah nemen u opnieuw mee naar die onvergetelijke muzikale tijd, toen liedjes nog melodieus, kort en duidelijk waren. In het achtste seizoen staat nostalgie centraal. Stap in de tijdmachine en reis naar de country en rock’n’roll van de jaren ’50, ’60 en ’70.

Dat betekent hits van Johnny Cash, Jerry Lee Lewis, Charlie Rich, Don (“Oh Lonesome Me”) Gibson, Buddy Holly, Chuck Berry, Jim Reeves, Buck Owens en The Everly Brothers. U krijgt op speelse en humoristische wijze gratis muziekles in de vorm van bijpassende anekdotes over het liedje, de artiest of componist.

En omdat Back To The Country al acht seizoenen lang volle zalen trekt, geven de muzikanten nog een extraatje cadeau: een afterparty in de foyer! Dat belooft een gezellig meezingfeest!

Maak uw bezoek aan de voorstelling compleet!

Theaterdiner

€ 24,50 inclusief 2 drankjes per persoon
We serveren een smaakvol Theaterdiner, bestaande uit een voorgerecht en hoofdgerecht (keuze uit vlees, vis of vegetarisch). Er zijn twee drankjes naar keuze inbegrepen. Het actuele, wisselende menu vindt u op onze website.

Reserveer het theaterdiner

Borrelarrangement

€ 6,25 per persoon
Na afloop van de voorstelling neemt u plaats aan een voor u gereserveerde tafel en geniet u van een heerlijke borrelplank met hapjes en een drankje naar keuze.

Reserveer het borrelarrangement

Compleet avondje uit

€ 30,- per persoon
Verwen uzelf met een volledig verzorgd avondje uit. Voorafgaand aan de voorstelling serveren wij een smaakvol Theaterdiner, bestaande uit voorgerecht en hoofdgerecht (keuze uit vlees, vis of vegetarisch). Er zijn twee drankjes naar keuze inbegrepen. Na de voorstelling wacht u een borrelplank met lekkere hapjes en een drankje naar keuze.

Reserveer een Compleet avondje uit

Speeldata

za 30 maart 2019 20:15 Passagezaal muziek


Wachtlijst Back to the Country

Kies a.u.b. de voorstelling waarvoor u op de wachtlijst wilt staan.
Vul a.u.b. het aantal tickets in.
Vul a.u.b. uw voornaam in.
Vul a.u.b. geldige tussenvoegsels in.
Vul a.u.b. niet in.
Vul a.u.b. uw achternaam in.
Vul a.u.b. een geldig e-mailadres in.
Vul a.u.b. een geldig telefoonnummer in.
×

Prijzen (inclusief drankje)

Naam Vanaf
Normaal € 23,50
CJP € 21,50

Meer info

www.backtothecountry.nl


Deel via