It's a Man's World!

The Soul of a Generation

za 6 april 2019 20:15 Passagezaal muziek

The Legends brengen in een ijzersterk soulprogramma een theatrale ode aan de grootste soulzangers allertijden. Steffen Morrison en Yerry Rellum kruipen in de weerbarstige karakters van de grootste souliconen op aarde en toveren De Tamboer om tot een swingende soultempel. Denk aan soullegendes als James Brown, Stevie Wonder en Marvin Gaye. Met hun muziek, rake teksten en meeslepende performances bepaalden zij de soundtrack van een generatie en inspireerden ze de wereld. Ze groeiden vaak op in armoede en een maatschappij die hen afwees, maar ontwikkelden zich tot ware iconen. De stoere mannen maakten op hun eigen manier het verschil, maar waren tegelijkertijd kwetsbare zonen en twijfelende vaders. What does it really take to be a man? Speciale gast deze avond is acteur en cabaretier Jeffrey Spalburg. In de rol van verteller neemt Spalburg u mee in de indrukwekkende verhalen achter de grootste soullegendes.

Ontdek het zelf, u verlaat het theater als herboren!

Recensie Theaterkrant It's a Man's World:

"Uiteindelijk gaat het allemaal om de muziek in It’s a Man’s World. De soulmuziek van Marvin Gaye, James Brown en Stevie Wonder garandeert een swingende feelgood avond, vol seks en funk."

"Zanger Steffen Morrison steelt de show. […] Met het overtuigende ‘Get up!’ van Browns ‘Seksmachine’ schopt hij het hele publiek van zijn stoel!"

"Met hun aanstekelijke muziek verspreiden deze mannen alleen maar liefde."

De pers over het eerdere programma I’m a Soulman:

“I’m a Soulman raakt je in je ziel!” ★★★★  Theaterparadijs:

“Feest rond legendarisch label!” ★★★★ Theaterkrant

 Muzikanten: Steffen Morrison (zang), Yerry Rellum (zang), Wiboud Burkens (toetsen), Michael Varekamp (trompet), Yoran Aarssen (saxofoon), Jeremiah Owusu-Ansah (drums), Andert Tijsma (bas), Andrew Riezenbeek (gitaar).

Maak uw bezoek aan de voorstelling compleet!

Theaterdiner

€ 24,50 inclusief 2 drankjes per persoon
We serveren een smaakvol Theaterdiner, bestaande uit een voorgerecht en hoofdgerecht (keuze uit vlees, vis of vegetarisch). Er zijn twee drankjes naar keuze inbegrepen. Het actuele, wisselende menu vindt u op onze website.

Reserveer het theaterdiner

Borrelarrangement

€ 6,25 per persoon
Na afloop van de voorstelling neemt u plaats aan een voor u gereserveerde tafel en geniet u van een heerlijke borrelplank met hapjes en een drankje naar keuze.

Reserveer het borrelarrangement

Compleet avondje uit

€ 30,- per persoon
Verwen uzelf met een volledig verzorgd avondje uit. Voorafgaand aan de voorstelling serveren wij een smaakvol Theaterdiner, bestaande uit voorgerecht en hoofdgerecht (keuze uit vlees, vis of vegetarisch). Er zijn twee drankjes naar keuze inbegrepen. Na de voorstelling wacht u een borrelplank met lekkere hapjes en een drankje naar keuze.

Reserveer een Compleet avondje uit

Speeldata

za 6 april 2019 20:15 Passagezaal muziek


Wachtlijst It's a Man's world!

Kies a.u.b. de voorstelling waarvoor u op de wachtlijst wilt staan.
Vul a.u.b. het aantal tickets in.
Vul a.u.b. uw voornaam in.
Vul a.u.b. geldige tussenvoegsels in.
Vul a.u.b. niet in.
Vul a.u.b. uw achternaam in.
Vul a.u.b. een geldig e-mailadres in.
Vul a.u.b. een geldig telefoonnummer in.
×

Prijzen (inclusief drankje)

Naam Vanaf
Normaal € 24,50
CJP € 22,50

Meer info

www.thelegends.biz


Deel via