MT Sessions

Songs of the 80s

zo 10 maart 2019 16:00 Forumfoyer muziek

Zangeres Marsha Pendjol en toetsenist Theo van de Poll vormen samen het Hoogeveense duo MT Sessions. Ze kennen elkaar van diverse muzikale projecten en treden sinds enkele jaren samen op als duo, maar ook vaak aangevuld met bevriende muzikanten.  Op eigen wijze vertolken ze songs van diverse artiesten van de 70s tot hedendaagse pop en soul.

Na een mooi en succesvol optreden vorig jaar in De Tamboer staat MT Sessions in 2019 opnieuw op datzelfde sfeervolle podium. Ook nu zal MT Sessions aangevuld worden met een aantal gastmuzikanten waarmee ze de afgelopen tijd veel hebben samengewerkt: zangeres Kim Pendjol, saxofonist Wim Koopman, gitarist Bernd Gelissen, zanger/gitarist Martin Djababoe, drummer Walraad van Dalen en bassist Berthil Rundervoort. Ze zijn heel enthousiast over het thema ‘Songs of the 80s’ waarbij ze diverse hits van artiesten uit die tijd uitvoeren in de typische MT Sessions-stijl: sfeervol, relaxed en oprecht.

Maak uw bezoek aan de voorstelling compleet!

Borrelarrangement

€ 6,25 per persoon
Na afloop van de voorstelling neemt u plaats aan een voor u gereserveerde tafel en geniet u van een heerlijke borrelplank met hapjes en een drankje naar keuze.

Reserveer het borrelarrangement

Speeldata

zo 10 maart 2019 16:00 Forumfoyer muziek


Wachtlijst MT Sessions

Kies a.u.b. de voorstelling waarvoor u op de wachtlijst wilt staan.
Vul a.u.b. het aantal tickets in.
Vul a.u.b. uw voornaam in.
Vul a.u.b. geldige tussenvoegsels in.
Vul a.u.b. niet in.
Vul a.u.b. uw achternaam in.
Vul a.u.b. een geldig e-mailadres in.
Vul a.u.b. een geldig telefoonnummer in.
×

Prijzen (exclusief drankje)

Naam Vanaf
Normaal € 9,50

Deel via