Moya Brennan

The voice of Clannad in concert

wo 10 april 2019 20:15 Tamboerzaal muziek

Kasteel- en kloosterruïnes rijzen op uit de nevelflarden. Kabbelende beekjes murmelen oude Keltische verhalen. Het mysterie lonkt uit de majestueuze landschappen. Niemand kan deze Ierse sfeer zo mooi in muziek vangen als Moya Brennan. De zangeres uit Donegal is voor velen nog altijd bekend als ‘the Voice of Clannad’. Vanaf 1970 schitterde Moya samen met haar zus Enya als de leadzangeres van de legendarische Brennan familieband. Haar engelachtige stem leverde haar de titel op van ‘The First Lady of Celtic Music’. Moya Brennan tilde de traditionele Ierse muziek naar wereldniveau en verkeert al vijf decennia op rij in de top van het genre.

Moya zingt het liefst in het Gaelic. Met het legendarische themanummer 'In a Lifetime', dat Moya in 1985 zong in duet met Bono van U2, werd de Ierse taal plotseling internationaal bekend. Het nummer werd een wereldsucces. Ook haar soloalbums worden gesierd door prachtige songs in Gaelic. In 2017 verscheen haar elfde soloalbum Canvas. Ook op dit album combineert ze het doorbreken van muzikale grenzen met de traditionele Clannad sound. Moya Brennan is de ziel van de Keltische muziek, ervaar het zelf in De Tamboer!

Beluister hier de bekende hit Theme From Harry's Game van Clannad

Maak uw bezoek aan de voorstelling compleet!

Theaterdiner

€ 24,50 inclusief 2 drankjes per persoon
We serveren een smaakvol Theaterdiner, bestaande uit een voorgerecht en hoofdgerecht (keuze uit vlees, vis of vegetarisch). Er zijn twee drankjes naar keuze inbegrepen. Het actuele, wisselende menu vindt u op onze website.

Reserveer het theaterdiner

Borrelarrangement

€ 6,25 per persoon
Na afloop van de voorstelling neemt u plaats aan een voor u gereserveerde tafel en geniet u van een heerlijke borrelplank met hapjes en een drankje naar keuze.

Reserveer het borrelarrangement

Compleet avondje uit

€ 30,- per persoon
Verwen uzelf met een volledig verzorgd avondje uit. Voorafgaand aan de voorstelling serveren wij een smaakvol Theaterdiner, bestaande uit voorgerecht en hoofdgerecht (keuze uit vlees, vis of vegetarisch). Er zijn twee drankjes naar keuze inbegrepen. Na de voorstelling wacht u een borrelplank met lekkere hapjes en een drankje naar keuze.

Reserveer een Compleet avondje uit

Speeldata

wo 10 april 2019 20:15 Tamboerzaal muziek


Wachtlijst Moya Brennan

Kies a.u.b. de voorstelling waarvoor u op de wachtlijst wilt staan.
Vul a.u.b. het aantal tickets in.
Vul a.u.b. uw voornaam in.
Vul a.u.b. geldige tussenvoegsels in.
Vul a.u.b. niet in.
Vul a.u.b. uw achternaam in.
Vul a.u.b. een geldig e-mailadres in.
Vul a.u.b. een geldig telefoonnummer in.
×

Prijzen (inclusief drankje)

Naam Vanaf
Normaal € 26,00
CJP € 24,00

Deel via