Bruce Springsteens Born In The USA

Erwin Nyhoff & LA Live-band

vr 26 april 2019 20:15 Tamboerzaal muziek

Het is 35 jaar na de release van Bruce Springsteens bekroonde album Born In The USA. Het album werd ruim 30 miljoen keer verkocht, ontving talrijke onderscheidingen en bevat top 10 hits als I’m on Fire, Dancing in the Dark en My Hometown. Bovendien wordt Bruce in 2019 70 jaar. Reden genoeg om eens flink uit te pakken met een integrale uitvoering in het theater, Legendary Albums Live presenteert Born In The USA! Erwin Nyhoff en zijn LA-Live band staan te trappelen.

Het titelnummer Born In The USA werd door velen, waaronder president Ronald Reagan, als een patriottische lofzang op de Verenigde Staten en de American Dream gezien. Maar in werkelijkheid bleek het een kritische beschouwing te zijn over de gevolgen van de Vietnamoorlog en de economische crisis. Erwin Nyhoff blies met zijn ontwapenende vertolking van The River de coaches van The Voice of Holland omver. Zelfs fans van The Boss zijn het erover eens dat hij als één van de weinigen de onvervalste Bruce energie en zeggingskracht kan evenaren. Rob Winter, van o.a. Kayak, Marco Borsato en Guus Meeuwis, speelt en ‘dirigeert’ de gitaren in de zevenkoppige LA-Live Band. Ook ziet u exclusieve beelden van Jan Douwe Kroeske’s interview met Bruce, die u een stapje dichterbij het antwoord op de vraag “Who’s the Boss?” brengen.

Geniet van dit twee uur durende rocktheaterspektakel, waarin u naast het album Born In The USA natuurlijk ook andere grote hits hoort!
Met Erwin Nyhoff (zang/gitaar), Rob Winter (gitaar), Jan-Peter Bast (toet-sen), Wies Kavelaar (zang/gitaar), Wouter Kiers (sax), Arie den Boer (drums) en Marco Dirne (bas).

Maak uw bezoek aan de voorstelling compleet!

Theaterdiner

€ 24,50 inclusief 2 drankjes per persoon
We serveren een smaakvol Theaterdiner, bestaande uit een voorgerecht en hoofdgerecht (keuze uit vlees, vis of vegetarisch). Er zijn twee drankjes naar keuze inbegrepen. Het actuele, wisselende menu vindt u op onze website.

Reserveer het theaterdiner

Borrelarrangement

€ 6,25 per persoon
Na afloop van de voorstelling neemt u plaats aan een voor u gereserveerde tafel en geniet u van een heerlijke borrelplank met hapjes en een drankje naar keuze.

Reserveer het borrelarrangement

Compleet avondje uit

€ 30,- per persoon
Verwen uzelf met een volledig verzorgd avondje uit. Voorafgaand aan de voorstelling serveren wij een smaakvol Theaterdiner, bestaande uit voorgerecht en hoofdgerecht (keuze uit vlees, vis of vegetarisch). Er zijn twee drankjes naar keuze inbegrepen. Na de voorstelling wacht u een borrelplank met lekkere hapjes en een drankje naar keuze.

Reserveer een Compleet avondje uit

Speeldata

vr 26 april 2019 20:15 Tamboerzaal muziek


Wachtlijst Born in the USA

Kies a.u.b. de voorstelling waarvoor u op de wachtlijst wilt staan.
Vul a.u.b. het aantal tickets in.
Vul a.u.b. uw voornaam in.
Vul a.u.b. geldige tussenvoegsels in.
Vul a.u.b. niet in.
Vul a.u.b. uw achternaam in.
Vul a.u.b. een geldig e-mailadres in.
Vul a.u.b. een geldig telefoonnummer in.
×

Prijzen (inclusief drankje)

Naam Vanaf
Normaal € 29,50
CJP € 27,50

Meer info

legendaryalbumslive.nl


Deel via