De Tamboer

BankGiro Loterij Theaterweekend

15 november 2015

Vrijdag 15, zaterdag 16 en zondag 17 januari 2016 is het BankGiro Loterij Theaterweekend. Theaters in heel Nederland stellen hun deuren wagenwijd open voor bijzondere activiteiten en extra voorstellingen voor maar € 10,-! De voorstellingen blijven nog even geheim, maar blind Date kaarten kunt u nu al kopen, vanaf 1 januari worden de Blind Dates onthuld.

We kunnen wel stiekem alvast een klein tipje van de sluier oplichten.
Kies je voor een gezellig avondje uit met je vriendinnen? Kom dan naar de Ladies Blind Date. Een hilarische musical voor liefhebbers van Vijftig Tinten…de parodie.
De Viva Blind Date is een solovoorstelling met een donker randje, maar viert ook het leven. Een inspirerend verhaal over optimaal genieten.
Of wil je even met je voetjes van de vloer? Bezoek dan de Stand Up & Dance Blind Date voor jongeren vanaf 12 jaar. Na deze show vol wervelende dans en messcherpe stand-up comedy kun je zelf nog even los gaan op de Afterparty.
Vindt u het niet fijn om ’s avonds de deur uit te gaan, maar zou u nog wel graag eens het theater bezoeken? Bezoek dan de Drentse Blind Date, een heerlijke ochtend vol Drentse toppers en specialiteiten.  
De Family Blind Date is een klassiek concert voor het hele gezin, waarin twee topstukken worden gespeeld. Spannend en uitdagend voor opa’s, oma’s, (klein)kinderen vanaf 6 jaar, papa’s en mama’s.


*Het retourneren van gekochte kaarten is niet mogelijk.

Wie tref je achter het rode gordijn...?

We hebben al een klein tipje van de Blind Date sluier opgelicht, maar geven hieronder nog een paar hints… Raad jij welke drie voorstellingen die in het Theaterweekend op het programma staan hieronder zijn afgebeeld? Laat ons dat uiterlijk 31 december weten. Op 1 januari worden de Blind Dates onthuld, maandag 4 januari verloten we theaterkaartjes voor het Theaterweekend onder de juiste inzendingen. Succes!