De Japanse drummers van Yamato zijn terug in Hoogeveen met een nieuwe show. Met de eeuwenoude taiko-drums zorgen ze voor een golf van energie, originaliteit en innovatie.
A brand new day is een wervelende show vol diversiteit aan muziekstijlen en hits uit verschillende decennia, aangevuld met strakke, moderne dans en vele kleurrijke kostuums

Show

in De Tamboer

Shows: van slagwerk tot tribute & meer!

Het genre show omvat een breed scala aan theatervoorstellingen in De Tamboer, die allemaal even leuk zijn. Van komische en muzikale voorstellingen tot toneelopvoeringen, je vindt ze allemaal onder het genre show. Daarom verrassen voorstellingen onder dit genre je altijd weer, of je nu een avondje wilt lachen of wilt genieten van bijzondere muziek. Niks is te gek!

Ieder jaar vinden er spectaculaire shows plaats in De Tamboer. Wat te denken van indrukwekkend drumgeweld door groepen als Slagerij van Kampen, Percossa en Yamato? Of verrassende, circusachtige shows met acrobatische acts als Hans Klok, Ashton Brothers, Limbo en Cirque Stiletto. Jeans is al jarenlang een vaste waarde in De Tamboer, de springplank voor nieuw, jong zang- en danstalent. Ook tributeshows- die een ode brengen aan bekende artiesten worden gretig bezocht door Hoogeveen, denk aan Pink Floyd Project, The Dutch Eagles, Best of Britain en de Legendary Albums Live reeks. In De Tamboer kun je ook terecht voor fantastische shows in een andere wereld. Ga mee op reis met naar Afrika, Rusland en Ierland met The African Mamas, Wolga Kozakken, Rhythm of the Dance en meer.

Hoewel het genre show heel divers is, hebben al onze shows één ding gemeen. Je kijkt altijd je ogen uit en hebt gegarandeerd de hele avond plezier! De getalenteerde toneelspelers, musici en cabaretiers zetten altijd de mooiste shows neer in De Tamboer. Ben jij er straks bij?

Er zijn shows voor alle leeftijdsgroepen te zien in De Tamboer. Shows als Machine de Cirque zijn bijvoorbeeld geschikt voor het hele gezin. Cabaretshows als Omdenken van Berthold Gunster passen beter bij een volwassen publiek. Naar wat voor show je ook gaat in De Tamboer, je hebt altijd een leuke en unieke ervaring om aan terug te denken. Kom ook snel naar één van onze shows!

Anderen keken ook naar

Nationaal Theaterweekend - Geschiedenis

Formule 1 Show - Biografie

Ashton Brothers - Biografie

Fred van Leer - Biografie