De Japanse drummers van Yamato zijn terug in Hoogeveen met een nieuwe show. Met de eeuwenoude taiko-drums zorgen ze voor een golf van energie, originaliteit en innovatie.
A brand new day is een wervelende show vol diversiteit aan muziekstijlen en hits uit verschillende decennia, aangevuld met strakke, moderne dans en vele kleurrijke kostuums

Show

in De Tamboer

Shows: van slagwerk tot tribute & meer!

Ieder jaar vinden er spectaculaire shows plaats in De Tamboer. Wat te denken van indrukwekkend drumgeweld door groepen als Slagerij van Kampen, Percossa en Yamato? Of verrassende, circusachtige shows met acrobatische acts als Hans Klok, Ashton Brothers, Limbo en Cirque Stiletto. Jeans is al jarenlang een vaste waarde in De Tamboer, de springplank voor nieuw, jong zang- en danstalent. Ook tributeshows- die een ode brengen aan bekende artiesten worden gretig bezocht door Hoogeveen, denk aan Pink Floyd Project, The Dutch Eagles, Best of Britain en de Legendary Albums Live reeks. In De Tamboer kun je ook terecht voor fantastische shows in een andere wereld. Ga mee op reis met naar Afrika, Rusland en Ierland met The African Mamas, Wolga Kozakken, Rhythm of the Dance en meer.

Cirque Nouveau

Met ingang van theaterseizoen 2020-2021 was het de bedoeling dat we een nieuw genre in Hoogeveen zouden introduceren: Cirque Nouveau. Kleurrijk, verrassend, eigenzinnig en modern cirus van hoog niveau. Programmeur Rudie Reinders is trots: "Dit is wereldniveau!"
Helaas was dit door COVID-19 in 2020 nog niet mogelijk.

Anderen keken ook naar

Tape Face - Biografie

Formule 1 Show - Biografie

Ellen ten Damme - Biografie

Huub Stapel - Biografie