Pink Floyd Project presenteerde The Wall
 Pink Floyd Project is een unieke ode aan één van de meest invloedrijke rockbands uit de popgeschiedenis en staat bekend om hun imposante show vol licht, visuals en special effects.
 Pink Floyd Project is een unieke ode aan één van de meest invloedrijke rockbands uit de popgeschiedenis en staat bekend om hun imposante show vol licht, visuals en special effects.
Pink Floyd Project presenteerde The Wall
  • muziek

Pink Floyd Project - Biografie

Naam
Pink Floyd Project
Leden
Chris Mustamu, André Becker, Henk Bennen, Wilco Zethof, Romke de Jong, Willem Friso Wielenga,
Opgericht
2006

Pink Floyd Project in De Tamboer

The Wall

Op 13 februari 2020 speelde Pink Floyd Project de spectaculaire voorstelling The Wall. Compleet met uitdagend decor, het Kidsright kinderkoor en projecties op basis van de albumteksten. Zelfs na veertig jaar is The Wall nog altijd relevant!

Acoustic Echoes

Pink Floyd Project stond 28 december 2017 in De Tamboer met Acoustic Echoes. Het publiek werd mee op reis genomen door het sprookjeslandschap van Pink Floyd met een unplugged theaterconcert door deze 10-koppige band.

Over Pink Floyd Project

Sinds 2006 speelt Pink Floyd Project het repertoire van de Engelse rockband Pink Floyd. Hiermee spelen ze inmiddels al jaren voor uitverkochte theaters, hallen en zalen. Het gehele Pink Floyd repertoire komt voorbij: van de psychedelische periode met Syd Barrett tot en met het recente werk onder aanvoering van David Gilmour. Inclusief meesterwerken als The Dark Side of the Moon, The Wall en Wish You Were Here.

Pink Floyd Project bestaat uit leadzanger Chris Mastamu, gitaristen André Becker en Henk Bennen, drummer Wilco Zethof, basgitarist Romke de Jong en toetsenist Willem Friso Wielenga. Daarnaast worden ze door Sanne en Femke Hoeksma en Petra Creutzberg ondersteund met backing-vocals.

 

Anderen bekeken ook

De Japanse drummers van Yamato zijn terug in Hoogeveen met een nieuwe show. Met de eeuwenoude taiko-drums zorgen ze voor een golf van energie, originaliteit en innovatie.

Yamato - Biografie

Anderhalvemetersessies van Pé Daalemmer en Rooie Rinus

Pé Daalemmer & Rooie Rinus - Biografie

Ook dit jaar geeft Christelijke Muziekvereniging Wilhelmina weer een spetterend en enthousiast optreden in De Tamboer. Wilhelmina is een moderne en bloeiende vereniging met drie verschillende geledingen. Alle geledingen zullen, in een anderhalf uur durend programma, afwisselend laten zien waar ze toe in staat zijn. Van orkest naar malletband tot aan de majorettes: iedereen laat zijn bijdrage zien, van jong tot oud. Allemaal gericht op het thema: “Wilhelmina’s foute party!”

Christelijke Muziekvereniging Wilhelmina - Biografie

Martijn Fischer zingt Hazes

Martijn Fischer - Biografie