Singer-songwriter Festival in de Forumfoyer
Tamboerzaal tijdens het Irish Festival
Singer-songwriter Festival in de Forumfoyer
In de Parkfoyer zijn tijdens de festivals van De Tamboer  vaak intieme optredens.
De Tamboer kan niet zonder haar vele partners, zoals Gemeente Hoogeveen De Wolden en Provincie Drenthe, maar ook de culturele instellingen van Hoogeveen: Bibliotheek Verhalenwerf, Scala Centrum voor de Kunsten.

Muziek

in De Tamboer

Muziek is het meest populaire en best bezochte genre in De Tamboer. Het muziekprogramma bestaat uit een enorm aantal en diverse theaterconcerten, muziektheatervoorstellingen, concerten en festivals in de meest uiteenlopende genres. Van blues tot pop, van country tot rock, van singer-songwriter tot Ierse muziek, van wereldmuziek tot tributeshows, het is allemaal te zien binnen het genre muziek in De Tamboer.

Omdat De Tamboer steeds meer op basis van de vraag van het publiek programmeert, is het geen verrassing dat een groot deel van het programma-aanbod bestaat uit concerten. Geniet van de leukste livemuziek tijdens alle concerten, muziekvoorstellingen en festivals in Hoogeveen.

Staconcerten 

In De Tamboer is meer dan genoeg ruimte voor kleine en grote concerten. De Passagezaal, Tamboerzaal, maar ook Forumfoyer zijn allemaal geschikt voor een intiem concert of theaterconcert. In De Tamboerzaal kan zelfs een grote vlakke vloer worden gecreëerd, ideaal voor een groot staconcert met staplaatsen.

Muziek in De Tamboer

Zomaar een greep uit de concerten van de afgelopen jaren: Waylon, Ilse DeLange, Def Americans, Jacqueline Govaert, Johan Derksen, De Kast, The Dutch Eagles, Danny Vera, Elske DeWall, Fernando Verla, Stef Bos, Rowwen Hèze, Rapalje, Trinity, Edwin Evers Band, Tangarine, Her Majesty, Daniël Lohues, Miss Montreal, De Dijk, Nits, Niels Geusebroek, Nick & Simon. En we kunnen nog wel even doorgaan!

Muziekfestivals

De Tamboer produceert ieder jaar een aantal indoor theaterfestivals. Daarover lees je hier meer.

Het hele jaar door genieten van alle muziekgenres en de leukste artiesten: dat biedt het genre muziek in De Tamboer. Zien we je snel bij één van de mooie muziekvoorstellingen?

Anderen keken ook naar

Nits - Biografie

Frank Lammers - Biografie

Danny Vera - Biografie

Johnny de Mol - Biografie