Op 14 en 15 december 2017 veranderde De Tamboer in Hans Klok's House of Horror.
  • show

Hans Klok - Biografie

Naam
Hans Klok
Geboortedatum
22-02-1969
Geboorteplaats
Purmerend
Awards
Europees Jeugdkampioen 1983, Grand Prix 1990, Henk Vermeyden-wisseltrofee 1990, Magic Fachkongress 1991, Gouden Speld 2007, Zilveren Clown 2014
Website
hansklok.nl

House of Horror in De Tamboer

Op 14 en 15 december 2017 veranderde De Tamboer in Hans Klok's House of Horror. Kroonluchters flikkeren. Geesten dwalen over het toneel. In de loge schiet een in het zwart geklede vrouw achter een gordijn. Ergens klinkt het klaaglijk gehuil van een baby. Vanuit de catacomben trekt een akelige mist omhoog. Het spookte in De Tamboer! Grote Illusionisten uit het verleden waren op zoek naar Hans Klok. Zij dulden hem niet in hun magische cirkel en willen alleenheerser blijven in hun ondoorgrondelijke rijk vol geheimen. Hans Klok was niet bang voor zijn rivalen. Gesteund door zijn mysterieuze bruiden ging hij de strijd aan met de legendarische grootmeesters van weleer. 

Biografie Hans Klok

Hij wordt ook wel The Fastest magician in the world genoemd. Op zijn tiende verjaardag kreeg hij een goocheldoos en begon met het optreden op verjaardagsfeestjes. Vier jaar later werd Hans Klok Nederlands en Europees Jeugdkampioen goochelen en won hij de Wenegini Prijs. Het was de start van een succesvolle, bekroonde carrière! 

In Nederland brak Hans Klok definitief door met zijn theatershow in attractiepark Duinrell en zijn gastoptreden in de André van Duin Revue. Al snel volgen er optredens in de Dinershow, (internationale) televisieprogramma's en zijn eigen theatershows. Na drie uitverkochte avonden Ahoy in 2005 gaat hij in gesprek met producent Joop van den Ende. Onder Stage Entertainment Magic staat hij in 2007 een half jaar lang in Planet Holleywood, Las Vegas. Hij wordt hierbij geassisteerd door Pamela Anderson. Terug in Nederland werkt Hans Klok samen met Stardust Circus International. Er worden nieuwe shows geproduceerd: Hurricane, Magie der Weihnacht, The Houdini Experience en The New Houdini. Met deze show reist hij langs grote theaters in Nederland, Duitsland en Oostenrijk. 

In 2014 mag Hans Klok als eerste illusionist ooit deelnemen aan het Circus Festival van Monte Carlo. Zijn optreden wordt meteen beloond: hij wint de Zilveren Clown, één van de Oscars van de circuswereld. In 2016 ging zijn nieuwste, spectaculaire show House of Horror in première. De show werd omarmd door pers en publiek en door AD uitgeroepen tot de Top 3 beste shows van 2016.

Foto: Andy Doornhein

Anderen bekeken ook

FLIP Fabrique - Biografie

Race Horse Company - Biografie

Ashton Brothers - Biografie

Machine de Cirque - Biografie