Race Horse Company presenteert een nieuwe circus show: Super Sunday!
  • cirque
  • show

Race Horse Company - Biografie

Naam
Race Horse Company
Opgericht
2008
Geboorteplaats
Finland

Race Horse Company in De Tamboer

Super Sunday

Klaar voor een spectaculaire show vol onverwachte gebeurtenissen, verbluffende kunsten en verrassende momenten vol verbazing? Met eindeloos zwarte humor, dubbele trampolines, menselijke katapulten en het spectaculaire ‘Wiel des Doods’ belooft dit wereldberoemde Finse gezelschap een show die zijn weerga niet kent!

Over Race Horse Company

Het Finse gezelschap Race Horse Company is ontstaan in 2008 en gevestigd in Helsinki. Het gezelschap ontstond uit de behoefte om een compromisloos, persoonlijk en compleet nieuw soort hedendaags circus te creëren. De ruige optredens van dit gezelschap zijn gebaseerd op esthetiek van chaos, humor en verrassing. Race Horse Company benadert circus zonder vragen te stellen en laat filosofie en denken over aan de toeschouwers. Vanaf het allereerste begin heeft Race Horse Company zich geconcentreerd op toeren en het internationale succes is enorm!

De Finnen combineren eindeloze zwarte humor en hun eigenzinnige aanpak met spectaculaire elementen als dubbele trampolines, menselijke katapulten, acrobatische ballen, Russische acrobatiek en het spectaculaire ‘Wiel des Doods’. Een voorstelling van de Race Horse Company voelt altijd als een humoristische achtbaanrit.

Anderen bekeken ook

Het Groot Niet Te Vermijden neemt na 30 jaar afscheid. Ze spelen nog een laatste voorstelling met allerlei creatieve, muzikale vondsten. Een niet te vermijden afscheid, maar dan wel in stijl, oftewel: er moet gelachen worden!

Het Groot Niet Te Vermijden - Biografie

Machine de Cirque presenteert de show La Galerie.

Machine de Cirque - Biografie

 Rebels, onverschrokken, hilarisch, muzikaal, ongeëvenaard… De Ashton Brothers zijn terug! In hun gloednieuwe show gaan Pim, Joost en Friso op zoek naar de kern van hun broederschap.

Ashton Brothers - Biografie

De Japanse drummers van Yamato zijn terug in Hoogeveen met een nieuwe show. Met de eeuwenoude taiko-drums zorgen ze voor een golf van energie, originaliteit en innovatie.

Yamato - Biografie