A brand new day is een wervelende show vol diversiteit aan muziekstijlen en hits uit verschillende decennia, aangevuld met strakke, moderne dans en vele kleurrijke kostuums
A brand new day is een wervelende show vol diversiteit aan muziekstijlen en hits uit verschillende decennia, aangevuld met strakke, moderne dans en vele kleurrijke kostuums
In 2016 stond the Magic of Jeans in De Tamboer
  • muziek

The Magic of Jeans

Naam
The Magic of Jeans
Leden
Jonge talenten
Opgericht
1985

Foto: Vanessa Wessels

The Magic of Jeans in De Tamboer

The Magic of Jeans keert vrijwel elk seizoen terug in De Tamboer. Elke keer opnieuw verrassen en vermaken ze het publiek met een wervelende show vol diversiteit aan muziekstijlen en hits uit verschillende decennia, aangevuld met strakke, moderne dans en vele kleurrijke kostuums

Biografie Jeans

Jeans is al jarenlang de springplank voor nieuw zang- en danstalent in Nederland. Huidige acteurs en zangers als Tony Neef, Remko Harms, Roy van den Akker, Sophia Wezer, Roberto de Groot, Laura Vlasblom, Brigitte Nijman, Ellen Evers, John Vooijs en Pearl Jozefzoon bereikten allemaal de top na het doorlopen van de Jeans-school. Met ieder jaar een heerlijke show vol muziek, dans en performance krijgen de nieuwe talenten van vandaag een duwtje in de rug en een kans om te schitteren voor een volle zaal.

Waar Jeans in 2015 haar 25-jarig jubileum vierde, slaat Jeans vanaf 2017 een nieuwe weg in onder de naam The Magic of Jeans. Een verrassende show, anders dan normaal, maar natuurlijk wel weer met bekende popliedjes, mooie duetten en lekkere swingmuziek. Nieuw is de grote diversiteit aan muziekstijlen en hits uit verschillende decennia die voorbij komen, aangevuld met strakke, moderne dans en vele kleurrijke kostuums. The Magic Of Jeans blijft altijd weer een heerlijke show voor jong en oud!

Voel het ritme van deze singing & dancing extravaganza. Feel the rhythm of your heart. Feel the Heartbeat of The Magic of Jeans!

Anderen bekeken ook

De Tribute To The Cats Band trekt nog altijd overal bomvolle zalen met hun eerbetoon aan The Cats en de vele hits, zoals Lea, Why, Marian, Times Were When en de wereldhit One Way Wind.

Tribute To The Cats Band - Biografie

Bijgestaan door een zeskoppige band vertolkt Berget Lewis op weergaloze wijze het stemgeluid, de energieke optredens en de fantastische hits van the queen of rock-‘n-roll: Tina Turner.

Berget Lewis - Biografie

Martijn Fischer zingt Hazes

Martijn Fischer - Biografie

 Op vrijdag 22 november 2019 stonden Cor Sanne en The Blue Grass Boogiemen in De Tamboer met Grand Old Country.

Cor Sanne - Biografie