Fred van Leer stond Live in het theater met zijn heerlijke, hysterische voorstelling
  • buitengewoon
  • show

Fred van Leer - Biografie

Naam
Fred van Leer
Geboortedatum
18 september 1976
Geboorteplaats
Alblasserdam
Website
fredvanleer.nl

Fred van Leer in De Tamboer

Op 7 februari 2020 was Fred van Leer terug in De Tamboer met de reprise van zijn theatertour Leer van Fred LIVE. Tijdens het Nationaal Theaterweekend 2019 stond Fred van Leer ook al met deze show voor een uitverkochte Tamboerzaal. 

Leer van Fred Live

Met zijn ervaring als stylist gaf Fred tips en tricks op het gebied van kleding en leerde hij bezoekers de do's en vooral ook de absolute dont's. En daarnaast vertelde hij grappige anekdotes over van alles wat hij heeft meegemaakt in de 'glamourwereld'. Een gezellige, interactieve avond boordevol humor. 

Biografie van Fred van Leer

Fred van Leer is een Nederlandse stylist, televisie- en social media persoonlijkheid. Vanaf zijn 25ste is hij stylist en heeft diverse bekende Nederlanders gekleed waaronder Kim-Lian van der Meij en Caroline Tensen. Daarnaast heeft hij voor verschillende magazines gewerkt, waaronder de Beaumonde. Met bijna een miljoen volgers in totaal op zijn social media accounts, twee eigen televisieprogramma's bij TLC en het succesvolle boek Leer van Fred, behoeft hij eigenlijk geen introductie meer. Fred van Leer is hot and happening en de kans is groot dat dat nog een lange tijd zo blijft! 

Anderen bekeken ook

RUMAG theatershow

RUMAG. - Biografie

Steven Brunswijk

Steven Brunswijk - Biografie

LuckyTV in het theater. Sander van de Pavert pakt het podium met een prikkelrijke mix van beeld, geluid en stand-upcomedy. Met gloednieuwe filmpjes en een arsenaal aan stemgeluid uit hij zijn wildste fantasieën en kijkt kritisch naar zichzelf.

LuckyTV - Biografie

Influencer Nienke Plas kwam naar een uitverkochte Tamboer met haar show.

Nienke Plas - Biografie