Influencer Nienke Plas kwam naar een uitverkochte Tamboer met haar show.
  • cabaret
  • theatercollege

Nienke Plas - Biografie

Naam
Nienke Plas
Geboortedatum
3 april 1986
Geboorteplaats
Purmerend
Website
nienkeplas.com

Nienke Plas in De Tamboer

Op zaterdag 22 februari 2020 stond YouTuber, televisiepresentatrice en zangeres Nienke Plas met haar theaterdebuut Van de hak op de tak in De Tamboer.

Van de hak op de tak

Nienke is optimistisch als een blij ei en kan zeiken als een straal azijn. En die twee uitersten kwamen terug in haar theatershow. Van de hak op de tak was een voorstelling voor mensen die durven in te halen in een bocht, in de buitenste baan... 

Biografie van Nienke Plas 

Nienke Plas werd geboren op 3 april 1986 in Purmerend, waar ze is opgegroeid. Op haar negentiende vertrok ze naar het bruisende Amsterdam, waar ze ging werken in de detailhandel. Totdat ze in mei 2016 haar eerste vlog online zette. Vanaf toen is het ontzettend snel gegaan. 

In haar eerste vlog uitte ze haar frustraties omdat haar vriend op een feestje was waar haar grote heldin Lady Gaga aanwezig was, terwijl zij thuis op de bank zat. Hierop ontving ze ontzettend veel leuke reacties, waarna er al snel meer vlogs volgden. Inmiddels kijken er wekelijks 600.000 mensen naar haar video's en heeft ze een enorme fanbase opgebouwd. 

Met haar Amsterdamse babbel, hilarische expressiviteit, grove humor en een tikkie absurdisme heeft Nienke Plas in een hele korte tijd een nieuw handelsmerk weten toe te voegen aan het Nederlandse YouTube spectrum. 

En in 2019 werd haar droom werkelijkheid; een eigen theatershow!

Anderen bekeken ook

De populaire influencer en YouTuber Défano Holwijn onthult het leven achter de schermen in de hippe influencer wereld. Een show met de soms wat harde realiteit, muziek, droge humor en interactie met het publiek.

Défano Holwijn - Biografie

Na zijn televisiesucces kwam Arjen Lubach in 2019 met zijn eerste solo comedyvoorstelling naar het theater. Persoonlijker en directer dan ooit!

Arjen Lubach - Biografie

Steven Brunswijk

Steven Brunswijk - Biografie

Bekend van zijn grappige internetfilmpjes duikt Jay Francis, oftewel Tisjeboy Jay, de theaters in. Hij geeft een bijzonder kijkje in zijn persoonlijke leven. De grappen vliegen om je oren in deze achtbaan van emoties. Jay heeft deze avond maar één doel: jou heel hard laten lachen.

Tisjeboyjay - Biografie