Bekend van zijn grappige internetfilmpjes duikt Jay Francis, oftewel Tisjeboy Jay, de theaters in. Hij geeft een bijzonder kijkje in zijn persoonlijke leven. De grappen vliegen om je oren in deze achtbaan van emoties. Jay heeft deze avond maar één doel: jou heel hard laten lachen.
  • muziek
  • theatercollege

Tisjeboyjay - Biografie

Naam
Jay Francis
Website
tisjeboyjay.com

Over Tisjeboy Jay

Jay Francis, beter bekend als Tisjeboy Jay, werd vooral bekend door zijn deelname als verleider aan het RTL-programma Temptation Island in 2018. Daarnaast is hij voormalig boekhouder en bodybuilder, maar tegenwoordig voornamelijk influencer! Hij neemt absoluut geen blad voor de mond en zegt altijd wat hij denkt. Zijn grappige internetfilmpjes op YouTube trekken meer dan honderdduizend kijkers. Zijn posts, sketches en filmpjes zitten vol humor, maar bevatten ook altijd een boodschap die aanzet tot nadenken. 

Anderen bekeken ook

LuckyTV in het theater. Sander van de Pavert pakt het podium met een prikkelrijke mix van beeld, geluid en stand-upcomedy. Met gloednieuwe filmpjes en een arsenaal aan stemgeluid uit hij zijn wildste fantasieën en kijkt kritisch naar zichzelf.

LuckyTV - Biografie

De populaire influencer en YouTuber Défano Holwijn onthult het leven achter de schermen in de hippe influencer wereld. Een show met de soms wat harde realiteit, muziek, droge humor en interactie met het publiek.

Défano Holwijn - Biografie

In haar one-woman-show rekent Esmée van Kampen af met nuance en gêne. Dit doet ze met een aaneenschakeling van zowel vrolijke als gevoelige monologen, liedjes, stand-up en hilarische typetjes.

Esmée van Kampen - Biografie

Influencer Nienke Plas kwam naar een uitverkochte Tamboer met haar show.

Nienke Plas - Biografie