Guido Weijers houdt je een keiharde lachspiegel voor terwijl de wereld in de fik staat. Hij raast dwars door het jaar heen met gitzwarte humor, intelligente grappen en ongemakkelijke waarheden. Lachen zal je!
Kom een geweldige avond beleven met Sanne. Geflankeerd door haar geweldige vaste muzikanten neemt ze je mee op een trip door de vlammende verbeelding, langs de rauwe realiteit. Spijkerzoete stand-up comedy en suikerharde muziek. Kom!
Waar leer je het meeste van: dat alles van een leien dakje gaat of wanneer het mis gaat? Lebbis zet in op de ervaring. Hij praat erover met scherpzinnige ideeën, sterke analyses en inspirerende levenslessen. En met grappen!
René van Meurs hunkert in zijn show.
Cabaretier Kasper van der Laan legt uit waarom we dingen doen zoals we ze doen en waarom dingen zijn zoals ze zijn. Maak kennis zijn unieke kijk op onze leefwereld, hij is onvoorspelbaar en ongekend grappig.

Cabaret

in De Tamboer

Het genre cabaret is het op één na meest bezochte genre in De Tamboer. Dat verbaast ons niets: cabaret is een leuke, ontspannende en komische vorm van theater. Het zet je aan het denken, maar maakt je vooral aan het lachen. Luister naar de leukste betogen over het leven, de liefde en de maatschappij, gebracht met een gezonde lading (zelf)spot en muzikale intermezzo’s.

In De Tamboer zijn liefhebbers van het genre cabaret op hun plek: alle kleine en grote namen (en alles daartussenin) komen voorbij! De Tamboer organiseert het hele jaar door cabaretvoorstellingen. Populaire cabaretiers als Jochem Myjer, Bert Visscher, Najib Amhali en Youp van ’t Hek trekken zomaar drie of vier avonden op rij een volle zaal in Hoogeveen. Zit jij er straks ook tussen?

De Tamboer biedt niet alleen podium aan deze grote cabaretiers, maar ook aan nieuw, opkomend talent zoals Max van den Burg, Fabian Franciscus en anderen. Zodat je misschien later kunt zeggen dat je nog met 50 man in de zaal hebt gezeten bij die ene, inmiddels grote cabaretier. Ontdek bij ons de topcabaretiers van de toekomst!

Van beginnen talent tot aan de grote namen, je ziet alle cabaretiers en comedians in De Tamboer. Van Lenette van Dongen tot Martijn Koning, van Sara Kroos tot Daniël Arends en van Dolf Jansen tot Jandino Asporaat. Er is voor ieder wat wils: van verhalend of muzikaal cabaret tot maatschappijkritisch of satirisch cabaret. Cabaret met een boodschap, of gewoon om een avondje lekker te lachen. Heb jij zin in een hilarisch uitje? Kom dan vooral naar één van onze mooie cabaretvoorstellingen!

Anderen keken ook naar

Pé Daalemmer & Rooie Rinus - Biografie

Javier Guzman - Biografie

Kasper van der Laan - Biografie

Sanne Wallis de Vries - Biografie