Guido Weijers houdt je een keiharde lachspiegel voor terwijl de wereld in de fik staat. Hij raast dwars door het jaar heen met gitzwarte humor, intelligente grappen en ongemakkelijke waarheden. Lachen zal je!
Kom een geweldige avond beleven met Sanne. Geflankeerd door haar geweldige vaste muzikanten neemt ze je mee op een trip door de vlammende verbeelding, langs de rauwe realiteit. Spijkerzoete stand-up comedy en suikerharde muziek. Kom!
Waar leer je het meeste van: dat alles van een leien dakje gaat of wanneer het mis gaat? Lebbis zet in op de ervaring. Hij praat erover met scherpzinnige ideeën, sterke analyses en inspirerende levenslessen. En met grappen!
René van Meurs hunkert in zijn show.
Cabaretier Kasper van der Laan legt uit waarom we dingen doen zoals we ze doen en waarom dingen zijn zoals ze zijn. Maak kennis zijn unieke kijk op onze leefwereld, hij is onvoorspelbaar en ongekend grappig.

Cabaret

in De Tamboer

Het genre cabaret is het op één na meest bezochte genre in De Tamboer, na muziekvoorstellingen en theaterconcerten. Cabaretiers als Jochem Myjer, Bert Visscher, Najib Amhali en Youp van ’t Hek trekken zomaar drie of vier avonden op rij een volle zaal in Hoogeveen. De Tamboer biedt niet alleen podium aan deze grote cabaretiers, maar ook aan nieuw, opkomend talent zoals Max van den Burg, Mark van de Veerdonk, Rayen Panday en anderen. Zodat je misschien later kunt zeggen dat je nog met 50 man in de zaal hebt gezeten bij die ene, inmiddels grote cabaretier. Maar ook iedereen daar tussenin zie je in De Tamboer: van Lenette van Dongen tot Martijn Koning, van Sara Kroos tot Daniël Arends en van Dolf Jansen tot Jandino Asporaat. Van verhalend of muzikaal cabaret tot maatschappijkritisch of satirisch cabaret. Cabaret met een boodschap, of gewoon om een avondje lekker te lachen.

Anderen keken ook naar

Patrick Nederkoorn - Ik betreur de ophef

Patrick Nederkoorn - Biografie

Youp van 't Hek met zijn show Licht.

Youp van 't Hek - Biografie

Stefano Keizers gaat door het stof en biedt zijn excuses aan. Voor het feit dat hij bestaat. Dat hij niet opnam, geen tijd wilde maken, het allemaal vergeten is. Voor de hele mikmak, voor alle keren.

Stefano Keizers - Biografie

Lenette van Dongen won de Poelifinario voor haar show Paradijskleier.

Lenette van Dongen - Biografie