Eric Corton en Susan Visser spelen een echtpaar dat gaat scheiden. Hoe vertel je dat aan je zoon?
DE VERLEIDERS duiken in de sociale, maatschappelijke gevolgen van de mondiale coronacrisis. Een vlijmscherpe analyse vol gitzwarte humor over de moraal aan de top van het bedrijfsleven, onze financiële hygiëne en een vaccin tegen de waan van de dag.

Toneel

in De Tamboer

Het genre toneel omvat een breed scala aan voorstellingen in De Tamboer. Jaarlijks staan er diverse toneelvoorstellingen op het programma van De Tamboer. Ben je in de stemming voor een meeslepend drama? Of wil je juist even een avondje lachen bij een grappige komedie? Er is voor ieder wat wils. De voorstellingen worden opgevoerd door bekende, getalenteerde acteurs. 

 Het aanbod binnen het genre toneel varieert van bekende toneelklassiekers als Eline Vere en Turks Fruit tot boekbewerkingen als Haar Naam was Sarah, Het Achterhuis, Twee Vrouwen, Bint en Hendrik Groen. Maar ook nieuwe, eigentijdse komedies vinden hun weg naar Hoogeveen, zoals Hart tegen Hart, Boeing Boeing, Zij is de baas! en de succesvolle reeks OPVLIEGERS! over vier vriendinnen in de overgang.

DE VERLEIDERS

Pierre Bokma, Victor Löw, George van Houts, Tom de Ket en Leopold Witte maakten de laatste jaren furore met DEVERLEIDERS. Dit in 2012 opgerichte theatergezelschap trekt al jarenlang volle zalen, zowel in theaters als bioscopen. Ze kwamen al met vier toneelvoorstellingen over de vastgoedfraude, boekhoudfraude, het bancaire systeem en het zorgstelsel, waarin verleiding en hebzucht telkens terugkerende thema’s zijn.

Topacteurs

Voorstellingen binnen het genre toneel worden in De Tamboer uitgevoerd door topacteurs. Veel van hen zul je kennen, anderen misschien nog niet. Ervaren, grote en getalenteerde, nieuwe namen maken van elk toneelstuk een levendig meesterwerk. Laat je meeslepen in de mooiste verhalen en geniet. Kom snel naar één van onze mooie toneelvoorstellingen in De Tamboer.

Anderen keken ook naar

Huub Stapel - Biografie

Eric Corton - Biografie

't Aol' Volk - Biografie

René van Kooten - Biografie