Nationaal Theaterweekend

26, 27 en 28 januari 2018

Weet jij eigenlijk wel hoe leuk, bijzonder, verrassend, ontroerend en fantastisch De Tamboer is? Dat ontdek je allemaal tijdens het derde nationale BankGiro Loterij Theaterweekend op vrijdag 26, zaterdag 27 en zondag 28 januari 2018. Met steun van het Prins Bernhard Cultuurfonds en het Nationaal Theater Fonds gooien theaters in heel Nederland dan hun deuren open met een gevarieerd programma voor een heel aantrekkelijk prijsje. Je kunt in De Tamboer dan vier prachtige voorstellingen bezoeken voor maar € 10,- per voorstelling én er zijn leuke, gratis randactiviteiten. Waar wacht je nog op? 

The Full Monty
Ladiesnight

Vrijdag 26 januari 20.15 uur
Bestel kaarten

Geen baan meer. Geen vrouw meer. Geen toekomst meer. En wat doe je dan, als je ineens een groot bedrag aan alimentatie moet ophoesten, om te voorkomen dat je straks ook geen kind meer hebt? Dan begin je een strip-act. Met je beste vrienden die ook allemaal zonder werk zitten. En je gaat voor niets minder dan de Full Monty!

De musical werd een wereldhit en de Oscar-winnende filmversie is inmiddels een moderne klassieker. Overal worden de mannen, die het aandurven om niet alleen in het leven maar ook op het toneel ‘the full monty’ te gaan, in de armen gesloten. Aanstekelijk, pikant en ontroerend met swingende songs.

Een schaamteloos grappige en niets verhullende Ladiesnight. Na afloop is er een gezellige afterparty met DJ, wijnproeverij en vertrek je met een gevulde goodiebag. Waar wacht je nog op?!

De Gelaarsde Kat 6+
Efteling sprookjesmusical

Zaterdag 27 januari 16.00 en 19.00 uur
Bestel kaarten

In de Efteling sprookjeswereld komt een kat terecht bij een arme molenaarszoon. Ze raken bevriend. De kat belooft de jongen alles wat hij zich maar kan wensen. Het enige dat hij daarvoor in ruil wil, zijn mooie kleren en leren laarzen. Maar komt de kat zijn belofte wel na? Wat is hij van plan? Krijgt dit verhaal een heel ander staartje…? Een swingende voorstelling boordevol kattenkwaad voor de hele familie, waarin ook 20 kinderen uit de regio meespelen!

N.E.W.S.
Een trommeltocht

Zaterdag 27 januari 20.15 uur
Bestel kaarten

Ga mee op wereldreis met animatiefiguur Lina en maak kennis met slagwerk uit alle windstreken! Vier slagwerkers verbinden de ritmes van Europa, Azië, Latijns Amerika en Afrika met een universele hartslag. De drummers van de Hoogeveense Muziekvereniging Wilhelmina spelen ook mee in deze spetterende show!

Masterclass

Bezoekers van de voorstelling mogen ’s middags gratis meedoen aan de unieke Masterclass Slagwerk, die wordt gegeven door vier drummers van N.E.W.S. Grijp je kans en schrijf je direct in. Maximaal 25 deelnemers, vol=vol.
Let op, je aanmelding is pas definitief wanneer je bevestiging van ons ontvangt en in het bezit bent van toegangskaarten voor de voorstelling.

Brandweerman Sam live! 2+ 
Brandweerman Sam redt het circus

Zondag 28 januari 14.30 uur
Uitverkocht

De bekende RTL Telekids kinderheld Brandweerman Sam komt met een heerlijke show vol humor, dans en muziek naar Hoogeveen. Het Circus komt naar Piekepolder. De Circusdirecteur heeft allemaal voorbereidingen getroffen en kijkt uit naar een fantastische voorstelling. Maar de ondeugende Norbert Puk is iets van plan en weet de boel al snel in de war te schoppen. Gelukkig staan Brandweerman Sam en zijn team paraat!

Meet & Greet, kom verkleed!

Brandweerman Sam nodigt jou uit om verkleed als brandweerman of circusartiest naar De Tamboer te komen. Na afloop van de voorstelling komen Brandweerman Sam en zijn vrienden naar de foyer voor een uitgebreide Meet & Greet. Fototoestellen in de aanslag dus! Ook ontvang jij dan je Junior Cadetten diploma.

Brandweerwagen

Buiten op het Tamboerplein kun je rondom de show een kijkje nemen in een echte, heuse brandweerwagen. Spannend!

Open Huis

Zaterdagmiddag 27 januari kun je een kijkje achter de schermen van het theater nemen. Om 13.00 en 14.00 uur starten er gratis rondleidingen, vol=vol. Klik hier om je aan te melden!

VIP-KAARTactie BankGiro Loterij

Van 19 t/m 26 december kunnen VIPkaarthouders maximaal 2 vrijkaarten bestellen voor een van de voorstellingen van het Nationaal Theaterweekend. De kaarten zijn online, per telefoon of bij de kassa te bestellen. Per voorstelling is hiervoor een beperkt aantal kaarten beschikbaar. Op=op. Bij de kaartcontrole dient een geldige BankGiro Loterij VIP-KAART getoond te kunnen worden


Deel via