De Tamboer

Youp, Tineke, Rundfunk, Freek, Ali en meer cabaret!

4 april 2018

Youp, Tineke, Rundfunk, Freek, Ali, Katinka, Rayen, Max, Alex en cabaretiers van de Cabaretpoel komen in het nieuwe theaterseizoen naar Hoogeveen. De kaartverkoop van deze nieuwe cabaretshows is vandaag gestart. Lees snel meer of bestel direct kaarten! 

De Cabaretpoel - 12 oktober

Cabaretliefhebbers opgelet! Maak kennis met vier aanstormende cabarettalenten, die elk een voorstelling van zo’n 25 minuten geven. Wie er op het programma staan blijft een verrassing, maar één ding is zeker: u ziet finalisten en prijswinnaars van diverse cabaretfestivals. Meer info & kaarten.

Tineke Schouten - 27 oktober

Samen met een 7-koppig live orkest, maakt Tineke een reis door haar beroepsmatige carrière. Hoogtepunten uit haar schatkist aan hilarische sketches, typetjes en liedjes ‘in een nieuw jasje’ passeren de revue. Meer info & kaarten.

Rayen Panday - 27 oktober

Een fenomeen beschrijft de wereld zoals we die ervaren, niet per sé zoals die bestaat. Een fenomeen kan ook duiden op een bijzonder begaafd persoon of opvallend verschijnsel. Rayen vindt zichzelf absoluut geen fenomeen, maar hij beschrijft alles wel zoals het is. Op fenomenale wijze! Meer info & kaarten.

Alex Ploeg - 9 november

Soms moet je jezelf een ultimatum stellen. Bepalen wie je bent. Ergens voor staan. Alex weigert dit al jaren, want kom op: hoe doe je dat als je een vat vol tegenstrijdigheden bent? Welkom bij een coming of age story, après la lettre. Meer info & kaarten.

Rundfunk - 30 november

Na de succesvolle televisieserie, ontvingen Tom van Kalmthout en Yannick van de Velde een vloedgolf aan lovende recensies voor hun theaterdebuut. Na de ware run op de kaarten, komen de heren dit seizoen terug met een krankzinnige reeks snelle scènes, absurde grappen en slechte dans. Meer info & kaarten.

Freek de Jonge - 12 januari

Voor het eerst in jaren staat hij weer helemaal alleen op het toneel. U volgt zijn avonturen als zaalwachter in het museum. Van voorvallen tijdens ontmoetingen met bezoekers tot invallen betreffende kunst- en vliegwerk. Meer info & kaarten.

Ali B - 15 januari

Nederland is misschien niet ziek, maar heeft wel koorts. Verhitte debatten doen de temperatuur hoog oplopen, af en toe naderen we zelfs het kookpunt. Nu de verkiezingskoorts weer een beetje is afgezakt, steekt Ali zijn thermometer in de bilspleet van de Nederlandse maatschappij. Benieuwd naar de uitslag? Kom dan op consult in De Tamboer! Meer info & kaarten.

Katinka Polderman - 23 februari

De meest onverschrokken liedjesbakker van de lage landen is terug. De tegendraadse taalvirtuoos is weer ongepolijst, gortdroog, origineel en onverstoorbaar en trekt onverdroten ten strijde tegen de vertrutting. Tegen de kuddegeest. Eigenwijs en met die voor haar kenmerkende nuchterheid. Meer info & kaarten.

Youp van 't Hek - 29 & 30 maart

Samen met zijn vaste muzikant Rens komt Youp langs om u en zichzelf bij te praten over alles waar het volgens hem echt om gaat in het leven. Vol zachte weemoed en keiharde actualiteit. Of u daar wijzer van wordt? Volgens Youp wel. Dat hij u in elk geval laat lachen, is een ding dat zeker is. Meer info & kaarten.

Max van den Burg - 20 april

In zijn nieuwe show doet Max niet gewoon z’n best, maar is hij op z’n paasbest! Dat betekent goed gekleed, met getrimd baardje en in topconditie. Max voert u genadeloos langs de rafelranden van onze perfect gestylde wereld, waarin je niet meer weet of je iemand met meneer, mevrouw of gewoon “hey” moet aanspreken. Meer info & kaarten.