Youp van't Hek - UITVERKOCHT

Met de kennis van nu

vr 29 maart 2019 20:15 Tamboerzaal cabaret

za 30 maart 2019 20:15 Tamboerzaal cabaret

UITVERKOCHT!

Er zijn nog enkele losse plaatsen beschikbaar. Neem hiervoor contact op met onze klantenservice via 0528-280180 of info@detamboer.nl 
Of bekijk hier ons actuele cabaretaanbod en bezoek een andere voorstelling!

Met de kennis van nu. Het is één van de meest gebezigde termen. Vooral van blunderende politici, die hiermee iets proberen recht te praten. Maar bij Youp ligt dat anders. U zult het hem nooit horen zeggen. Volgens Youp hoort blunderen bij het leven, in elk geval bij zijn leven. En in deze nieuw show praat hij niks recht. Integendeel, hij praat het liever nog krommer.
Samen met zijn vaste muzikant Rens komt hij langs om u en zichzelf bij te praten over alles waar het volgens hem echt om gaat in het leven. Vol zachte weemoed en keiharde actualiteit. Of u daar wijzer van wordt? Volgens Youp wel. Dat hij u in elk geval laat lachen, is een ding dat zeker is.

Maak uw bezoek aan de voorstelling compleet!

Theaterdiner

€ 24,50 inclusief 2 drankjes per persoon
We serveren een smaakvol Theaterdiner, bestaande uit een voorgerecht en hoofdgerecht (keuze uit vlees, vis of vegetarisch). Er zijn twee drankjes naar keuze inbegrepen. Het actuele, wisselende menu vindt u op onze website.

Borrelarrangement

€ 6,25 per persoon
Na afloop van de voorstelling neemt u plaats aan een voor u gereserveerde tafel en geniet u van een heerlijke borrelplank met hapjes en een drankje naar keuze.

Compleet avondje uit

€ 30,- per persoon
Verwen uzelf met een volledig verzorgd avondje uit. Voorafgaand aan de voorstelling serveren wij een smaakvol Theaterdiner, bestaande uit voorgerecht en hoofdgerecht (keuze uit vlees, vis of vegetarisch). Er zijn twee drankjes naar keuze inbegrepen. Na de voorstelling wacht u een borrelplank met lekkere hapjes en een drankje naar keuze.

Speeldata

vr 29 maart 2019 20:15 Tamboerzaal cabaret

za 30 maart 2019 20:15 Tamboerzaal cabaret


Wachtlijst Youp van't Hek - UITVERKOCHT

Kies a.u.b. de voorstelling waarvoor u op de wachtlijst wilt staan.
Vul a.u.b. het aantal tickets in.
Vul a.u.b. uw voornaam in.
Vul a.u.b. geldige tussenvoegsels in.
Vul a.u.b. niet in.
Vul a.u.b. uw achternaam in.
Vul a.u.b. een geldig e-mailadres in.
Vul a.u.b. een geldig telefoonnummer in.
×

Prijzen (inclusief drankje)

Naam Vanaf
Normaal € 33,00
CJP € 31,00

Meer info

www.youp.nl


Deel via