Alex Ploeg

Ultimatum

vr 9 november 2018 20:15 Passagezaal cabaret

Soms moet je jezelf een ultimatum stellen. Bepalen wie je bent. Sterk zijn. Volwassen worden. Ergens voor staan. Alex weigert dit al jaren, want kom op: hoe doe je dat als je een vat vol tegenstrijdigheden bent? Deze zelfverzekerde jongen weet het ook allemaal niet. Hij stelt rake vragen over onderwerpen die er niet toe doen. Is razendsnel, maar stagneert. Welkom bij een coming of age story, après la lettre.

Alex Ploeg werd in de Volkskrant uitgeroepen tot Comedy Talent van 2018. Hij is lid van Comedytrain en won in 2016 de Publieksprijs van Cameretten. Ook is hij te zien in het satirische sketchprogramma Klikbeet.

“Veel van zijn verhalen zijn hilarisch. Sommige herken je direct en andere verhalen getuigen juist van een prettig gestoord brein. Naast een goede comedian is Alex ook een uitstekend gitarist." - Jury Cameretten

Maak uw bezoek aan de voorstelling compleet!

Theaterdiner

€ 24,50 inclusief 2 drankjes per persoon
We serveren een smaakvol Theaterdiner, bestaande uit een voorgerecht en hoofdgerecht (keuze uit vlees, vis of vegetarisch). Er zijn twee drankjes naar keuze inbegrepen. Het actuele, wisselende menu vindt u op onze website.

Reserveer het theaterdiner

Borrelarrangement

€ 6,25 per persoon
Na afloop van de voorstelling neemt u plaats aan een voor u gereserveerde tafel en geniet u van een heerlijke borrelplank met hapjes en een drankje naar keuze.

Reserveer het borrelarrangement

Compleet avondje uit

€ 30,- per persoon
Verwen uzelf met een volledig verzorgd avondje uit. Voorafgaand aan de voorstelling serveren wij een smaakvol Theaterdiner, bestaande uit voorgerecht en hoofdgerecht (keuze uit vlees, vis of vegetarisch). Er zijn twee drankjes naar keuze inbegrepen. Na de voorstelling wacht u een borrelplank met lekkere hapjes en een drankje naar keuze.

Reserveer een Compleet avondje uit

Speeldata

vr 9 november 2018 20:15 Passagezaal cabaret


Wachtlijst Alex Ploeg

Kies a.u.b. de voorstelling waarvoor u op de wachtlijst wilt staan.
Vul a.u.b. het aantal tickets in.
Vul a.u.b. uw voornaam in.
Vul a.u.b. geldige tussenvoegsels in.
Vul a.u.b. niet in.
Vul a.u.b. uw achternaam in.
Vul a.u.b. een geldig e-mailadres in.
Vul a.u.b. een geldig telefoonnummer in.
×

Prijzen (inclusief drankje)

Naam Vanaf
Normaal € 15,00

Meer info

www.alexploeg.nl


Deel via