Freek de Jonge

De Suppoost

za 12 januari 2019 20:15 Passagezaal cabaret

Voor het eerst in jaren staat hij weer helemaal alleen op het toneel. U volgt zijn avonturen als zaalwachter in het museum. Van voorvallen tijdens ontmoetingen met bezoekers tot invallen betreffende kunst- en vliegwerk.
Van 14 september tot 1 november 2018 exposeren Hella en Freek de Jonge in het Groninger Museum hun jarenlange samenwerking, in beeld gebracht met kostuums, keramieken, foto’s en filmbeelden. Beide exposanten zullen dagelijks aanwezig zijn met optredens. De Suppoost is een nieuwe solovoorstelling, die voortkomt uit deze expositieperiode.

De Pers

De laatste voorstellingen van Freek de Jonge werden lovend ontvangen door pers en publiek:

“Het Nederlandse cabaret kan nog niet zonder Freek de Jonge” – De Volkskrant ****

“Freek is en blijft de meester, fenomenaal” – Trouw *****

“Zo weet Freek de staat van het land nog steeds perfect te vangen in een – ruim 2 uur durende! – krachttoer en geeft hij zijn al meer dan imposante oeuvre nieuwe diepte.” – AD ***

“De nieuwe voorstelling van Freek de Jonge behoort tot het beste wat hij ooit gemaakt heeft, en dus per definitie tot het beste wat het Nederlandse en Vlaamse cabaret de voorbije halve eeuw heeft voortgebracht” – De Standaard *****

Maak uw bezoek aan de voorstelling compleet!

Theaterdiner

€ 24,50 inclusief 2 drankjes per persoon
We serveren een smaakvol Theaterdiner, bestaande uit een voorgerecht en hoofdgerecht (keuze uit vlees, vis of vegetarisch). Er zijn twee drankjes naar keuze inbegrepen. Het actuele, wisselende menu vindt u op onze website.

Reserveer het theaterdiner

Borrelarrangement

€ 6,25 per persoon
Na afloop van de voorstelling neemt u plaats aan een voor u gereserveerde tafel en geniet u van een heerlijke borrelplank met hapjes en een drankje naar keuze.

Reserveer het borrelarrangement

Compleet avondje uit

€ 30,- per persoon
Verwen uzelf met een volledig verzorgd avondje uit. Voorafgaand aan de voorstelling serveren wij een smaakvol Theaterdiner, bestaande uit voorgerecht en hoofdgerecht (keuze uit vlees, vis of vegetarisch). Er zijn twee drankjes naar keuze inbegrepen. Na de voorstelling wacht u een borrelplank met lekkere hapjes en een drankje naar keuze.

Reserveer een Compleet avondje uit

Speeldata

za 12 januari 2019 20:15 Passagezaal cabaret


Wachtlijst Freek de Jonge

Kies a.u.b. de voorstelling waarvoor u op de wachtlijst wilt staan.
Vul a.u.b. het aantal tickets in.
Vul a.u.b. uw voornaam in.
Vul a.u.b. geldige tussenvoegsels in.
Vul a.u.b. niet in.
Vul a.u.b. uw achternaam in.
Vul a.u.b. een geldig e-mailadres in.
Vul a.u.b. een geldig telefoonnummer in.
×

Prijzen (inclusief drankje)

Naam Vanaf
Normaal € 25,00
CJP € 23,00

Meer info

www.freekdejonge.nl


Deel via