Rayen Panday

Fenomeen

za 27 oktober 2018 20:15 Passagezaal cabaret

Tien jaar na zijn debuut is het zo ver: Rayen maakt met Fenomeen dé voorstelling die het hele spectrum omvat. Persoonlijk, actueel, muzikaal en geen enkel onderwerp wordt geschuwd. We komen tot de kern. Een fenomeen beschrijft de wereld zoals we die ervaren, niet per sé zoals die bestaat. Een fenomeen kan ook duiden op een bijzonder begaafd persoon of opvallend verschijnsel. Rayen vindt zichzelf absoluut geen fenomeen, maar hij beschrijft alles wel zoals het is. Op fenomenale wijze!

In 2008 debuteerde en won Rayen op het Groningen Studenten Cabaret Festival. In 2016 brak hij definitief door met zijn show Niet Verder Vertellen. Mis hem niet!

Cabarettrio 

Trakteer jezelf eens op het Cabarettrio: drie fantastische cabaretiers, drie drankjes, één voordelige prijs. Maak kennis met Rayen, Katinka en Max voor € 35,-.
Klik op de button Cabarettrio om te bestellen. 

Maak uw bezoek aan de voorstelling compleet!

Theaterdiner

€ 24,50 inclusief 2 drankjes per persoon
We serveren een smaakvol Theaterdiner, bestaande uit een voorgerecht en hoofdgerecht (keuze uit vlees, vis of vegetarisch). Er zijn twee drankjes naar keuze inbegrepen. Het actuele, wisselende menu vindt u op onze website.

Reserveer het theaterdiner

Borrelarrangement

€ 6,25 per persoon
Na afloop van de voorstelling neemt u plaats aan een voor u gereserveerde tafel en geniet u van een heerlijke borrelplank met hapjes en een drankje naar keuze.

Reserveer het borrelarrangement

Compleet avondje uit

€ 30,- per persoon
Verwen uzelf met een volledig verzorgd avondje uit. Voorafgaand aan de voorstelling serveren wij een smaakvol Theaterdiner, bestaande uit voorgerecht en hoofdgerecht (keuze uit vlees, vis of vegetarisch). Er zijn twee drankjes naar keuze inbegrepen. Na de voorstelling wacht u een borrelplank met lekkere hapjes en een drankje naar keuze.

Reserveer een Compleet avondje uit

Deze voorstelling maakt ook onderdeel uit van een passe-partout:

Cabaret Trio - Bestel snel

Speeldata

za 27 oktober 2018 20:15 Passagezaal cabaret


Wachtlijst Rayen Panday

Kies a.u.b. de voorstelling waarvoor u op de wachtlijst wilt staan.
Vul a.u.b. het aantal tickets in.
Vul a.u.b. uw voornaam in.
Vul a.u.b. geldige tussenvoegsels in.
Vul a.u.b. niet in.
Vul a.u.b. uw achternaam in.
Vul a.u.b. een geldig e-mailadres in.
Vul a.u.b. een geldig telefoonnummer in.
×

Prijzen (inclusief drankje)

Naam Vanaf
Normaal € 17,50

Meer info

www.rayenpanday.nl


Deel via