Tineke Schouten

Highlights

za 27 oktober 2018 20:15 Tamboerzaal cabaret

Samen met een 7-koppig live orkest, maakt Tineke een reis door haar beroepsmatige carrière. Hoogtepunten uit haar schatkist aan hilarische sketches, typetjes en liedjes ‘in een nieuw jasje’ passeren de revue. Maar uiteraard kan Tineke het ook niet laten om nieuwe liedjes en sketches te laten horen. Eigenlijk mag deze show ook Top Tien 3 heten. Eén ding staat vast: Tineke belooft een monument van een show, een fantastische avond uit!

In ruim 35 jaar maakte Tineke meer dan 23 theatershows, boordevol ontelbare typetjes, sketches, tv-shows en prachtige liedjes. Ze behoort daarmee tot de absolute top van het Nederlandse cabaret.

Maak uw bezoek aan de voorstelling compleet!

Theaterdiner

€ 24,50 inclusief 2 drankjes per persoon
We serveren een smaakvol Theaterdiner, bestaande uit een voorgerecht en hoofdgerecht (keuze uit vlees, vis of vegetarisch). Er zijn twee drankjes naar keuze inbegrepen. Het actuele, wisselende menu vindt u op onze website.

Reserveer het theaterdiner

Borrelarrangement

€ 6,25 per persoon
Na afloop van de voorstelling neemt u plaats aan een voor u gereserveerde tafel en geniet u van een heerlijke borrelplank met hapjes en een drankje naar keuze.

Reserveer het borrelarrangement

Compleet avondje uit

€ 30,- per persoon
Verwen uzelf met een volledig verzorgd avondje uit. Voorafgaand aan de voorstelling serveren wij een smaakvol Theaterdiner, bestaande uit voorgerecht en hoofdgerecht (keuze uit vlees, vis of vegetarisch). Er zijn twee drankjes naar keuze inbegrepen. Na de voorstelling wacht u een borrelplank met lekkere hapjes en een drankje naar keuze.

Reserveer een Compleet avondje uit

Speeldata

za 27 oktober 2018 20:15 Tamboerzaal cabaret


Wachtlijst Tineke Schouten 2018

Kies a.u.b. de voorstelling waarvoor u op de wachtlijst wilt staan.
Vul a.u.b. het aantal tickets in.
Vul a.u.b. uw voornaam in.
Vul a.u.b. geldige tussenvoegsels in.
Vul a.u.b. niet in.
Vul a.u.b. uw achternaam in.
Vul a.u.b. een geldig e-mailadres in.
Vul a.u.b. een geldig telefoonnummer in.
×

Prijzen (inclusief drankje)

Naam Vanaf
Normaal € 39,50
CJP € 37,50

Meer info

www.tinekeschouten.tv


Deel via