Helaas, de voorstelling die u zocht is al geweest.

Enge Buren

Naam: Enge Buren
Leden: Pyr Tilma, Henk van der Weijden en Michiel Bos
Genre: cabaret
Website: engeburen.nl

Enge Buren ziet ze vliegen in De Tamboer

Op 6 april 2018 is de muzikale cabaretvoorstelling Vreemde Vogels te zien in De Tamboer. Vreemde Vogels is hun zevende show vol muziek, humor en cabaret. Het is een zoektocht naar vreemde vogels binnen de muziekindustrie en de showbizz, maar ook in het dagelijks leven. Via eendagsvliegen en eigenaardige artiesten zweven we naar excentrieke entertainers en zonderlinge buren. Een mix tussen muzikale buitenbeentjes en theatrale hoogstandjes, aangevuld met dwaze dansjes en maffe acts.

Biografie

De muzikale cabaretgroep Enge Buren bestaat uit de multi-instrumentalisten Pyr Tilma, Henk van der Weijden en Michiel Bos. De groep bestaat inmiddels bijna 25 jaar. Deze mannen kunnen ook nog eens goed zingen en door middel van absurdistische teksten geven ze hun eigen draai aan popnummers. Naast de muziek blinken de mannen ook uit in persiflages en karikaturen. In hun energieke voorstellingen nemen ze het publiek mee op een hilarische reis.

Enge Buren speelt niet alleen in theaters, maar ook op feesten zoals de TT nacht in Assen. En ze hebben zelfs opgetreden op festivals. Zo waren ze met hun verfrissende muzikale act onder andere te zien op Paaspop, Lowlands en Eurosonic.

Foto: Wim Lanser

Gerelateerde artiesten


Deel via