Op vrijdag 22 november 2019 stonden Cor Sanne en The Blue Grass Boogiemen in De Tamboer met Grand Old Country.
  • country
  • muziek

Cor Sanne - Biografie

Binnenkort in De Tamboer

vr 17 februari 2023 20:00
Bestel

Cor Sanne in De Tamboer

Grand Old Country

Op vrijdag 22 november 2019 stonden Cor Sanne en The Blue Grass Boogiemen in De Tamboer met Grand Old Country. Tussen de door liedjes vertelden ze prachtige anekdotes over de muziekgeschiedenis en alle ervaring die ze hebben opgedaan. Het resultaat? Een pure show, recht uit het hart.

Back to the Country

Vrijdag 31 januari 2020 waren Dick van Altena, Cor Sanne en de band Savannah terug voor een nieuwe show van Back To The Country! In een twee uur durende muziekreis door de tijd passeerden ruim dertig liedjes uit de hoogtijdagen van country en rock-‘n-roll. Van Johnny Cash tot The Mavericks, van moeiteloze meezingers tot verrassende “oh ja”-titels. En na afloop? Toen ging het muziekfeest gewoon nog even gezellig door in de foyer tijdens de Afterparty. 

Biografie van Cor Sanne

Als sinds de jaren '60 is Cor Sanne actief in de muziek. Hij organiseert veel country evenementen en haalde onder meer Johnny Cash, Emmylou Harris, Bill Monroe en Jerry Lee Lewis naar Europa. Liefhebbers kennen hem als gastheer bij Back To The Country. Maar zijn muzikantenbloed kruipt waar het niet gaan kan, daarom beklimt hij sinds een aantal jaar ook zelf weer de podia. Hij zocht zijn vrienden van de Blue Grass Boogiemen op en de band Grand Old Country was geboren. Na een periode van radiostilte, pakken Cor en de Boogiemen de draad weer op in het theater.

Anderen bekeken ook

Back to the Country - Biografie

Ilse DeLange - Biografie

Dutch Eagles - Biografie

Her Majesty - Biografie