Harm en Roelof

Oudejaarsconference 2020

ma 28 december 2020 18:30 Tamboerzaal muziek

ma 28 december 2020 20:30 Tamboerzaal muziek

di 29 december 2020 18:30 Tamboerzaal muziek

di 29 december 2020 20:30 Tamboerzaal muziek

Met een zucht van verlichting

Op 1 januari legden Harm Dijkstra en Roelof Klinkhamer vast om een oudejaarsconference over 2020 te maken, niet wetende wat hen allemaal nog te wachten stond. Ze hadden wellicht nog een paar keer ‘achter het oor gekrabd’, als ze wisten wat voor een knotsgek jaar het zou gaan worden. Dachten we de bevrijding te gaan vieren en herdenken, ging ineens het hele land op slot dankzij een besmettelijk virus, met alle gevolgen van dien. Verdriet, angst en eenzaamheid voerden ineens de boventoon. 

In de meeste gevallen ging het leven wel gewoon door en werd het een kunst om te zien en te ervaren dat er ook nog steeds hele mooie dingen te beleven waren. En dat er, zeker bij ons in Drenthe, nog wel eens wat te lachen viel. Harm en Roelof gaan graag voorop om ook die kant van afgelopen jaar te belichten. Op een manier zoals alleen zij dat kunnen: muzikaal, ontroerend, relativerend en met heel veel plezier in het leven. Zodat je met een zucht van verlichting en vol vertrouwen het nieuwe jaar in kunt gaan!


Veilig naar De Tamboer

Welkom terug in het theater, wat hebben we u gemist! Natuurlijk is het voor iedereen weer even wennen, maar wij beloven een veilig theaterbezoek. Zo zorgen we voor voldoende afstand in de zaal, duidelijke looproutes en extra hygiëne. Maar ook uw hulp kunnen we goed gebruiken, want samen staan we sterk. Meer weten? Lees hier alles over onze corona-maatregelen.

Ingangen

Om ervoor te zorgen dat iedereen voldoende afstand van elkaar houdt en bezoekers elkaar niet hoeven passeren, werken we met vier verschillende ingangen naar de zaal. Iedere ingang wordt aangegeven met een kleur: rood, geel, groen en blauw en geeft toegang tot het bijbehorende blok zitplaatsen. De verkoop is ongeplaceerd, dit betekent dat onze gastvrouwen en gastheren op de avond zelf een plaats zullen toewijzen waar u kunt gaan zitten. 
Alle plaatsen bevinden zich in de lounge-opstelling op de vloer in de grote zaal en bieden dus allemaal goed zicht op het podium. 

Waar bevinden zich de diverse ingangen en bijbehorende zitplaatsen in de zaal? Bekijk hier een overzicht van de zaal.

Speeldata

ma 28 december 2020 18:30 Tamboerzaal muziek

ma 28 december 2020 20:30 Tamboerzaal muziek

di 29 december 2020 18:30 Tamboerzaal muziek

di 29 december 2020 20:30 Tamboerzaal muziek


ingang even ROOD

Naam Vanaf
Lounge-ticket € 22,50

ingang oneven GROEN

Naam Vanaf
Lounge-ticket € 22,50

ingang even GEEL

Naam Vanaf
Lounge-ticket € 22,50

ingang oneven BLAUW

Naam Vanaf
Lounge-ticket € 22,50

Deel via