Theaterprogramma december in de verkoop

3JS, Top2000 live en meer!

05 oktober 2020

De persconferentie van vorige week, waarin aangescherpte coronamaatregelen werden aangekondigd, was ook voor ons weer spannend. Gelukkig kregen we in de loop van de week te horen dat De Tamboer een ontheffing krijgt voor de regel van maximaal 30 bezoekers. Dat betekent dat wij meer publiek bij onze voorstellingen en concerten mogen blijven ontvangen en dat de voorstellingen door kunnen blijven gaan. Daarom maken we vandaag de voorstellingen van december bekend!

Kasper van der Laan - 3 december 

Bestel kaarten

Waarom doen we de dingen zoals we ze doen en waarom zijn de dingen zoals ze zijn? En hoe komen we eigenlijk verder? In zijn door de pers bejubelde debuutvoorstelling 1 Kilo legt comedytalent Kasper van der Laan het uit. Maak kennis met Kasper en zijn unieke kijk op onze leefwereld.

NNO Ensemble aparte - 6 december

Bestel kaarten

Dit verrassende ensemble van het Noord Nederlands Orkest bestaat dit jaar elf jaar en wordt gevormd door zes doorgewinterde musici. Het ensemble speelt beroemde licht klassieke werken, Roemeense salonmuziek, zwoele Argentijnse klanken en vrolijke muziek van onder meer Bach, Susato, Rachmaninov, Milhaud en Piazzolla.

Bob Dylan door Yorick van Norden en Judy Blank - 12 december

Bestel kaarten

Yorick van Norden en Judy Blank proberen samen met The No Direction Home Band de Mythe die Bob Dylan heet te ontrafelen. Ondersteund met mooie verhalen brengt deze nieuwe lichting Nederlandse songwriters en muzikanten de vele bekende liedjes van Bob Dylan, die ook door veel andere artiesten werden vertolkt.

3JS Acoustic Christmas - 17 december

Bestel kaarten

De maand december is de mooiste van het jaar en misschien ook wel de mooiste theatermaand! De kerst kan pas beginnen als je bij de prachtige Christmas-show van de 3JS bent geweest.

Harm & Roelof - 28 & 29 december

Bestel kaarten

Harm en Roelof bespreken het knotsgekke jaar 2020. Op een manier zoals alleen zij dat kunnen: muzikaal, ontroerend, relativerend en met heel veel plezier in het leven. Zodat je met een zucht van verlichting en vol vertrouwen het nieuwe jaar in kunt gaan!

Top 2000 live! - 30 december  

Bestel kaarten

Na de zegetocht van vorig seizoen, gaan ‘Mister Top 2000’ William Kersten, The Voice of Holland-finaliste Tjindjara, zanger/gitarist Bas de Groot en de band onder leiding van Jack van de Ven de uitdaging aan. Met dezelfde ingrediënten een nóg smakelijker muzikale taart bakken! Daarvoor boodschappen ze natuurlijk weer bij de grote hits uit de rock, pop, soul en nederbeat van de Top 2000. 


Deel via