Top 2000 Live

(A)live and Kicking

wo 30 december 2020 19:30 Tamboerzaal muziek

wo 30 december 2020 21:30 Tamboerzaal muziek

                                                                                                          Fotograaf: Carla Gorter

Het motto van Top 2000 live is: never change a winning team. Na de zegetocht van vorig seizoen, gaan ‘Mister Top 2000’ William Kersten, The Voice of Holland-finaliste Tjindjara, zanger/gitarist Bas de Groot en de band onder leiding van Jack van de Ven de uitdaging aan. Met dezelfde ingrediënten een nóg smakelijker muzikale taart bakken!

Daarvoor boodschappen ze natuurlijk weer bij de Top 2000. Grote hits uit de rock, pop, soul en nederbeat worden gemengd met een toefje prachtig decor, een snufje kippenvel en spontaan meezingen. Dat is een recept waarbij je niet stil kunt zitten.

Is er dan niets nieuws? Natuurlijk wel. Er zijn weer ruim vijftig nieuwe hits gekozen die de band zal spelen. Dus maak je borst maar nat en je stembanden los, want Top 2000 Live belooft een heerlijke muziekavond!


Veilig naar De Tamboer

Welkom terug in het theater, wat hebben we u gemist! Natuurlijk is het voor iedereen weer even wennen, maar wij beloven een veilig theaterbezoek. Zo zorgen we voor voldoende afstand in de zaal, duidelijke looproutes en extra hygiëne. Maar ook uw hulp kunnen we goed gebruiken, want samen staan we sterk. Meer weten? Lees hier alles over onze corona-maatregelen.

Ingangen

Om ervoor te zorgen dat iedereen voldoende afstand van elkaar houdt en bezoekers elkaar niet hoeven passeren, werken we met vier verschillende ingangen naar de zaal. Iedere ingang wordt aangegeven met een kleur: rood, geel, groen en blauw en geeft toegang tot het bijbehorende blok zitplaatsen. De verkoop is ongeplaceerd, dit betekent dat onze gastvrouwen en gastheren op de avond zelf een plaats zullen toewijzen waar u kunt gaan zitten. 
Alle plaatsen bevinden zich in de lounge-opstelling op de vloer in de grote zaal en bieden dus allemaal goed zicht op het podium. 

Waar bevinden zich de diverse ingangen en bijbehorende zitplaatsen in de zaal? Bekijk hier een overzicht van de zaal.

Speeldata

wo 30 december 2020 19:30 Tamboerzaal muziek

wo 30 december 2020 21:30 Tamboerzaal muziek


ingang even GEEL

Naam Vanaf
Lounge-ticket € 27,50

ingang oneven GROEN

Naam Vanaf
Lounge-ticket € 27,50

ingang oneven BLAUW

Naam Vanaf
Lounge-ticket € 27,50

ingang even ROOD

Naam Vanaf
Lounge-ticket € 27,50

Meer info

top2000live.nl


Deel via