3JS

Acoustic Christmas

do 17 december 2020 19:30 Tamboerzaal muziek

do 17 december 2020 21:30 Tamboerzaal muziek

Fotograaf: Robert Gort

De maand december is de mooiste van het jaar en misschien ook wel de mooiste theatermaand! De kerst kan pas beginnen als u bij de prachtige Christmas-show van de 3JS bent geweest. Al zes jaar lang worden Jan Dulles, Jaap Kwakman en Robin Küller op het podium bijgestaan door basgitarist Wilbrand Meischke en pianist Nick Bult.

Speciaal voor deze kersteditie gaat ook de Limburgse multi-instrumentalist Emil Szarcowicz mee op tournee. Samen doorkruist het gezelschap in twee weken tijd het hele land en gelukkig slaan ze De Tamboer niet over. Wie de 3JS eerder in het theater heeft gezien begrijpt dat de toevoeging van Emil muzikaal, maar ook in meerdere opzichten bijzonder gaat worden.


Veilig naar De Tamboer

Welkom terug in het theater, wat hebben we u gemist! Natuurlijk is het voor iedereen weer even wennen, maar wij beloven een veilig theaterbezoek. Zo zorgen we voor voldoende afstand in de zaal, duidelijke looproutes en extra hygiëne. Maar ook uw hulp kunnen we goed gebruiken, want samen staan we sterk. Meer weten? Lees hier alles over onze corona-maatregelen.

Ingangen

Om ervoor te zorgen dat iedereen voldoende afstand van elkaar houdt en bezoekers elkaar niet hoeven passeren, werken we met vier verschillende ingangen naar de zaal. Iedere ingang wordt aangegeven met een kleur: rood, geel, groen en blauw en geeft toegang tot het bijbehorende blok zitplaatsen. De verkoop is ongeplaceerd, dit betekent dat onze gastvrouwen en gastheren op de avond zelf een plaats zullen toewijzen waar u kunt gaan zitten. 
Alle plaatsen bevinden zich in de lounge-opstelling op de vloer in de grote zaal en bieden dus allemaal goed zicht op het podium. 

Waar bevinden zich de diverse ingangen en bijbehorende zitplaatsen in de zaal? Bekijk hier een overzicht van de zaal.

Speeldata

do 17 december 2020 19:30 Tamboerzaal muziek

do 17 december 2020 21:30 Tamboerzaal muziek


ingang even ROOD

Naam Vanaf
Lounge-ticket € 29,50

ingang oneven GROEN

Naam Vanaf
Lounge-ticket € 29,50

ingang even GEEL

Naam Vanaf
Lounge-ticket € 29,50

ingang oneven BLAUW

Naam Vanaf
Lounge-ticket € 29,50

Deel via