Bob Dylan – De Songs, De Mythe

Yorick van Norden en Judy Blank

za 12 december 2020 19:30 Tamboerzaal muziek

Yorick van Norden en Judy Blank proberen samen met The No Direction Home Band de Mythe die Bob Dylan heet te ontrafelen. Zijn carrière, zijn roerige, mysterieuze privéleven vol ups en downs. Maar natuurlijk staat vooral zijn aansprekende oeuvre centraal. Ondersteund met mooie verhalen brengt deze nieuwe lichting Nederlandse songwriters en muzikanten de vele bekende liedjes van Bob Dylan, die ook door veel andere artiesten werden vertolkt.

Denk aan Make You Feel My Love door Adele of All Along The Watchtower door Jimi Hendrix. Het mooie is dat je niet van de stem van Bob Dylan hoeft te houden om een mooie avond te hebben, want de liedteksten zijn van een onomstreden niveau.

Maarten Kooijman van Johan, Danny van Tiggele van Mr. And Mississippi, Paul Bond en Wouter Tol van Dandelion vormen The No Direction Home Band, die wordt geflankeerd door twee topvocalisten. Yorick van Norden werd genomineerd voor een Edison en Olifant Cultuurprijs Haarlem en ontving lovende kritieken op zijn debuutalbum. Hij stond al eerder in De Tamboer op het Singer-songwriter Festival, solo en ook samen met Anne Soldaat. Judy Blank timmert nationaal én buiten de landsgrenzen flink aan de weg en won dit jaar de Cultuurfonds Pop Stipendium namens het Prins Bernhard Cultuurfonds.

Bekijk de persoonlijke boodschap van Yorick & Judy


Veilig naar De Tamboer

Welkom terug in het theater, wat hebben we u gemist! Natuurlijk is het voor iedereen weer even wennen, maar wij beloven een veilig theaterbezoek. Zo zorgen we voor voldoende afstand in de zaal, duidelijke looproutes en extra hygiëne. Maar ook uw hulp kunnen we goed gebruiken, want samen staan we sterk. Meer weten? Lees hier alles over onze corona-maatregelen.

Ingangen

Om ervoor te zorgen dat iedereen voldoende afstand van elkaar houdt en bezoekers elkaar niet hoeven passeren, werken we met vier verschillende ingangen naar de zaal. Iedere ingang wordt aangegeven met een kleur: rood, geel, groen en blauw en geeft toegang tot het bijbehorende blok zitplaatsen. De verkoop is ongeplaceerd, dit betekent dat onze gastvrouwen en gastheren op de avond zelf een plaats zullen toewijzen waar u kunt gaan zitten. 
Alle plaatsen bevinden zich in de lounge-opstelling op de vloer in de grote zaal en bieden dus allemaal goed zicht op het podium. 

Waar bevinden zich de diverse ingangen en bijbehorende zitplaatsen in de zaal? Bekijk hier een overzicht van de zaal.

Speeldata

za 12 december 2020 19:30 Tamboerzaal muziek


ingang even ROOD

Naam Vanaf
Lounge-ticket € 25,00

ingang oneven GROEN

Naam Vanaf
Lounge-ticket € 25,00

ingang even GEEL

Naam Vanaf
Lounge-ticket € 25,00

ingang oneven BLAUW

Naam Vanaf
Lounge-ticket € 25,00

Deel via