Kasper van der Laan

1 Kilo

do 3 december 2020 19:30 Tamboerzaal cabaret

Fotograaf: Aisha Zeijpveld

Waarom doen we de dingen zoals we ze doen en waarom zijn de dingen zoals ze zijn? En hoe komen we eigenlijk verder? In zijn door de pers bejubelde debuutvoorstelling 1 Kilo legt comedytalent Kasper van der Laan het uit. Maak kennis met Kasper en zijn unieke kijk op onze leefwereld. Hij is onvoorspelbaar, absurd en ongekend grappig.

NRC noemde hem al “de cabaretsensatie van het jaar”. Het AD schreef: “Kasper van der Laan, onthoud die naam. Belangrijker: ga hem zien!” In 2018 was hij de publiekwinnaar van het BNNVARA Leids Cabaret Festival, in 2019 werd hij verkozen tot hét comedytalent van 2019 door de Volkskrant. Ook is Kasper lid van Comedytrain!

In de pers

“Kasper van der Laan fascineert oneindig in absurde show”  -  NRC ★★★★★ 
 
“Kasper van der Laan is een natuurtalent.”  - AD ★★★★★ 

“Het soort lach dat hij ermee opwekt is niet het type keiharde schater-en-weer-door-naar-de-volgende-grap, maar zo’n lekker lange slappe lach die in golfbewegingen door de zaal trekt: de lach die een absurdist krijgt wanneer hij er telkens een nóg raarder schepje bovenop doet. De debutant van het jaar.” - De Volkskrant ★★★★ 


Veilig naar De Tamboer

Welkom terug in het theater, wat hebben we u gemist! Natuurlijk is het voor iedereen weer even wennen, maar wij beloven een veilig theaterbezoek. Zo zorgen we voor voldoende afstand in de zaal, duidelijke looproutes en extra hygiëne. Maar ook uw hulp kunnen we goed gebruiken, want samen staan we sterk. Meer weten? Lees hier alles over onze corona-maatregelen.

Ingangen

Om ervoor te zorgen dat iedereen voldoende afstand van elkaar houdt en bezoekers elkaar niet hoeven passeren, werken we met vier verschillende ingangen naar de zaal. Iedere ingang wordt aangegeven met een kleur: rood, geel, groen en blauw en geeft toegang tot het bijbehorende blok zitplaatsen. De verkoop is ongeplaceerd, dit betekent dat onze gastvrouwen en gastheren op de avond zelf een plaats zullen toewijzen waar u kunt gaan zitten. 
Alle plaatsen bevinden zich in de lounge-opstelling op de vloer in de grote zaal en bieden dus allemaal goed zicht op het podium. 

Waar bevinden zich de diverse ingangen en bijbehorende zitplaatsen in de zaal? Bekijk hier een overzicht van de zaal.

Speeldata

do 3 december 2020 19:30 Tamboerzaal cabaret


ingang even ROOD

Naam Vanaf
Lounge-ticket € 21,50

ingang oneven GROEN

Naam Vanaf
Lounge-ticket € 21,50

ingang even GEEL

Naam Vanaf
Lounge-ticket € 21,50

ingang oneven BLAUW

Naam Vanaf
Lounge-ticket € 21,50

Meer info

kaspervanderlaan.nl


Deel via