De kaartverkoop van theaterseizoen 2024-2025 is gestart!

De Tamboer

Staatsopera van Tatarstan, Noord Nederlands Orkest en meer!

30 april 2018

We zijn er bijna... het nieuwe theaterprogramma van De Tamboer is bijna compleet! Vandaag gaan er nieuwe klassieke en toneelvoorstellingen in de verkoop, lees hieronder meer of bestel direct kaarten. Er gaat ook nieuwe kidsvoorstellingen in de verkoop, daarover lees je hier meer. 

NNO Hestia Sextet - 14 oktober

In dit kamermuziekconcert van het Noord Nederlands Orkest spelen Justyna Mrozek (viool), Lianne van den Berg (viool), Kristin Stets (altviool), Ulrike Adam (altviool), Isabel Vaz (cello) en Noëlle Weidmann (cello) strijksextetten van Dvorak, Brahms en Tsjaikovski. Meer info.

Tosca - 7 november

De Staatsopera van Tatarstan brengt het ultieme meesterwerk over jaloezie en wraakzucht, met een gecompliceerde driehoeksverhouding en de beroemde sprong van de engelenburcht. Een meeslepend drama vol fantastische composities en personages die werkelijk tot leven komen. Zakdoeken paraat! Bestel kaarten.

De Notenkraker - 19 december

Het Charkov Staats Ballet Theater presenteert De Notenkraker, het prachtige sprookjesballet op muziek van Tsjaikovski. Met groot orkest, virtuoze danspartijen, het schitterende core de ballet en fantastisch decor. Een magisch kerstfeest voor de hele familie! Info & kaarten.

NNO winnaars Prinses Christina Concours - 6 januari 2019

De Vrienden van het Noord Nederlands Orkest stellen ieder jaar 3 prijzen beschikbaar bij het concours Noord (Groningen), bestaande uit een optreden in de kamermuziek serie. De jonge musici van vanmiddag wonnen deze prijs in 2016 en 2017. Geniet van deze muziektalenten! Lees verder.

Genoeg nu over jou - 19 januari

Ingeborg Elzevier viert haar zestigjarig toneeljubileum samen met Annick Boer en Peter Tuinman in een heerlijke, bitterzoete komedie. Als de dochter des huizes haar man verliest is de vraag wie daar het meeste onder lijdt: de dochter of haar moeder? Reserveer nu.

Noord Nederlands Orkest - Mozart met 'n biertje - 8 februari 2019

Beleef klassieke muziek als een vet popconcert! Je staat in de foyer, gewoon in je spijkerbroek en met een biertje in de hand en geniet een uur lang van de mooie klanken van Mozarts Symfonie door het Noord Nederlands Orkest. Ontdek het zelf: popcultuur en klassieke muziek gaan prima samen! Bestel nu kaarten.

Laten we eerlijk zijn - 9 februari 2019

Drie stellen wonen als buren in een gebouw waar van alles aan moet gebeuren. Maar al snel blijkt dat niet alleen het gebouw, maar ook hun eigen relaties wel een stevige opknapbeurt kunnen gebruiken. Een comedy over relatiestress en goede buren met Owen Schumacher, Beau Schneider en Hanneke Drenth. Meer info.

De Waarheid - 23 maart 2019

Huub Stapel, Johanna ter Steege, Nanette Edens en Ruurt De Maesschalck spelen in deze originele komedie over liefde, lust en ontrouw van de Franse toneelschrijver Florian Zeller. Brengt de waarheid verlichting? Of zijn lust en passie sterker dan eerlijkheid en oprechtheid? Bestel nu.

Gare de Lyon - 10 april 2019

Parijs 1942. Twee geliefden nemen afscheid en beloven elkaar na de oorlog op dit station terug te zien. Pas na dertig jaar ontmoeten zij elkaar weer, als getrouwde mensen. Een emotioneel weerzien met een dramatische wending wanneer de vrouw een onvoorstelbare ontdekking doet. Reserveer hier.