Laten we eerlijk zijn

Een comedy over relatiestress en goede buren

za 9 februari 2019 20:15 Passagezaal toneel

Drie stellen wonen als buren in een gebouw waar van alles aan moet gebeuren. Groot onderhoud dus! Maar als ze besluiten eerlijk alles op tafel te gooien, blijkt dat niet alleen het gebouw, maar ook hun eigen relaties een stevige opknapbeurt kunnen gebruiken. Je kan blijkbaar ook té eerlijk zijn.

 Want hoe die jongens van tweehoog je totaal negeren in het trappenhuis is tekenend voor de manier waarop het huis gillend achteruit gaat. letterlijk. Want ook de stem van zij op één hoog laat de ruiten springen. En dan willen ze ook nog eens een groepsapp. Gewoon bij elkaar gaan zitten om de boel eerlijk uit te praten: ho maar. Laten we eerlijk zijn: er is geen ergere stress dan burenstress. Relaties gaan er bijna aan onderdoor, want “misschien is zeiken over de buren nog wel het enige wat ons bindt”.

Een gloednieuwe, pijnlijk grappige comedy over relatiestress en goede buren, met Owen Schumacher (Koefnoen), Beau Schneider (Hendrik Groen) en comédienne Hanneke Drenth (De Grote Drie). Schrijvers Roos Schlikker, Erris van Ginkel en Richard Kemper, die eerder al samen met Rick Engelkes voorloper Hart tegen hart produceerden.

De pers over voorloper Hart tegen hart:

“Relationeel ongemak was nog nooit zo humoristisch” – Algemeen Dagblad ****

“Komische oneliners en rauwe observaties, grappige confrontaties en onverwachtse wendingen” – Volkskrant ****

Maak uw bezoek aan de voorstelling compleet!

Theaterdiner

€ 24,50 inclusief 2 drankjes per persoon
We serveren een smaakvol Theaterdiner, bestaande uit een voorgerecht en hoofdgerecht (keuze uit vlees, vis of vegetarisch). Er zijn twee drankjes naar keuze inbegrepen. Het actuele, wisselende menu vindt u op onze website.

Reserveer het theaterdiner

Borrelarrangement

€ 6,25 per persoon
Na afloop van de voorstelling neemt u plaats aan een voor u gereserveerde tafel en geniet u van een heerlijke borrelplank met hapjes en een drankje naar keuze.

Reserveer het borrelarrangement

Compleet avondje uit

€ 30,- per persoon
Verwen uzelf met een volledig verzorgd avondje uit. Voorafgaand aan de voorstelling serveren wij een smaakvol Theaterdiner, bestaande uit voorgerecht en hoofdgerecht (keuze uit vlees, vis of vegetarisch). Er zijn twee drankjes naar keuze inbegrepen. Na de voorstelling wacht u een borrelplank met lekkere hapjes en een drankje naar keuze.

Reserveer een Compleet avondje uit

Speeldata

za 9 februari 2019 20:15 Passagezaal toneel


Wachtlijst Laten we eerlijk zijn

Kies a.u.b. de voorstelling waarvoor u op de wachtlijst wilt staan.
Vul a.u.b. het aantal tickets in.
Vul a.u.b. uw voornaam in.
Vul a.u.b. geldige tussenvoegsels in.
Vul a.u.b. niet in.
Vul a.u.b. uw achternaam in.
Vul a.u.b. een geldig e-mailadres in.
Vul a.u.b. een geldig telefoonnummer in.
×

Prijzen (inclusief drankje)

Naam Vanaf
Normaal € 24,50
CJP € 22,50

Deel via