De Waarheid

Huub Stapel, Johanna ter Steege, Nanette Edens en Ruurt De Maesschalck

za 23 maart 2019 20:15 Tamboerzaal toneel

Michel heeft een affaire met Alice, de vrouw van zijn beste vriend. Alice wordt verteerd door twijfel en schuldgevoel en wil alles opbiechten, maar Michel kan goed leven met grote leugens. Tijdens hun stiekeme weekend in Bordeaux komt de grote, hilarische maar pijnlijke confrontatie. Moeten ze de rest van hun leven liegen tegen hun partners? Kiezen ze voor elkaar of krabbelen ze terug?

De Waarheid is een originele komedie over liefde, lust en ontrouw van Florian Zeller. Deze roman- en toneelschrijver uit Parijs is één van de meest getalenteerde jonge Franse schrijvers. Hij won al diverse toneelprijzen met zijn theatervoorstellingen. Huub Stapel, Johanna ter Steege, Nanette Edens en Ruurt de Maesschalck spelen de ontrouwe stellen en laten u nadenken over de waarheid: brengt het verlichting? Of toch niet? Natuurlijk vindt iedereen eerlijk en oprecht zijn tegen onze partner het belangrijkste wat er is. Maar wat doen we als de lust en de passie nog net iets sterker zijn?

Maak uw bezoek aan de voorstelling compleet!

Theaterdiner

€ 24,50 inclusief 2 drankjes per persoon
We serveren een smaakvol Theaterdiner, bestaande uit een voorgerecht en hoofdgerecht (keuze uit vlees, vis of vegetarisch). Er zijn twee drankjes naar keuze inbegrepen. Het actuele, wisselende menu vindt u op onze website.

Reserveer het theaterdiner

Borrelarrangement

€ 6,25 per persoon
Na afloop van de voorstelling neemt u plaats aan een voor u gereserveerde tafel en geniet u van een heerlijke borrelplank met hapjes en een drankje naar keuze.

Reserveer het borrelarrangement

Compleet avondje uit

€ 30,- per persoon
Verwen uzelf met een volledig verzorgd avondje uit. Voorafgaand aan de voorstelling serveren wij een smaakvol Theaterdiner, bestaande uit voorgerecht en hoofdgerecht (keuze uit vlees, vis of vegetarisch). Er zijn twee drankjes naar keuze inbegrepen. Na de voorstelling wacht u een borrelplank met lekkere hapjes en een drankje naar keuze.

Reserveer een Compleet avondje uit

Speeldata

za 23 maart 2019 20:15 Tamboerzaal toneel


Wachtlijst De Waarheid

Kies a.u.b. de voorstelling waarvoor u op de wachtlijst wilt staan.
Vul a.u.b. het aantal tickets in.
Vul a.u.b. uw voornaam in.
Vul a.u.b. geldige tussenvoegsels in.
Vul a.u.b. niet in.
Vul a.u.b. uw achternaam in.
Vul a.u.b. een geldig e-mailadres in.
Vul a.u.b. een geldig telefoonnummer in.
×

Prijzen (inclusief drankje)

Naam Vanaf
Normaal € 29,50
CJP € 27,50

Deel via