Tosca

Staatsopera van Tatarstan

wo 7 november 2018 20:15 Tamboerzaal klassiek opera

De Staatsopera van Tatarstan wordt al enkele jaren met open armen ontvangen in Hoogeveen. Dit keer brengt het gezelschap hét ultieme meesterwerk over jaloezie en wraakzucht, met een gecompliceerde driehoeksverhouding en de beroemde sprong van de engelenburcht.

De opera is gebaseerd op het toneelstuk La Tosca van Victorien Sardou, een melodrama met hartstocht die neigt naar kleffe sentimentaliteit en effectbejag. Het stuk bevat knappe dialogen en veel dramatiek, maar geen overtuigende karaktertekeningen. Maar maestro Puccini kon zijn talent juist in dit verhaal optimaal kwijt. Onbegrensde lyriek, vurige passie en een vleugje weemoed waren de sterkste punten van zowel het toneelstuk als van Puccini zelf. Puccini toverde Tosca om in een opwindende compositie waarin de personages werkelijk tot leven komen. Dat wordt twee uur lang genieten van dit meeslepende drama met fantastische composities. En houd uw zakdoeken maar paraat!

Dirigent: Stefan Linev | Regie: Christopher Grosser | Decorontwerp: Igor Grinevich

Maak uw bezoek aan de voorstelling compleet!

Theaterdiner

€ 24,50 inclusief 2 drankjes per persoon
We serveren een smaakvol Theaterdiner, bestaande uit een voorgerecht en hoofdgerecht (keuze uit vlees, vis of vegetarisch). Er zijn twee drankjes naar keuze inbegrepen. Het actuele, wisselende menu vindt u op onze website.

Reserveer het theaterdiner

Borrelarrangement

€ 6,25 per persoon
Na afloop van de voorstelling neemt u plaats aan een voor u gereserveerde tafel en geniet u van een heerlijke borrelplank met hapjes en een drankje naar keuze.

Reserveer het borrelarrangement

Compleet avondje uit

€ 30,- per persoon
Verwen uzelf met een volledig verzorgd avondje uit. Voorafgaand aan de voorstelling serveren wij een smaakvol Theaterdiner, bestaande uit voorgerecht en hoofdgerecht (keuze uit vlees, vis of vegetarisch). Er zijn twee drankjes naar keuze inbegrepen. Na de voorstelling wacht u een borrelplank met lekkere hapjes en een drankje naar keuze.

Reserveer een Compleet avondje uit

Speeldata

wo 7 november 2018 20:15 Tamboerzaal klassiek opera


Wachtlijst Tosca

Kies a.u.b. de voorstelling waarvoor u op de wachtlijst wilt staan.
Vul a.u.b. het aantal tickets in.
Vul a.u.b. uw voornaam in.
Vul a.u.b. geldige tussenvoegsels in.
Vul a.u.b. niet in.
Vul a.u.b. uw achternaam in.
Vul a.u.b. een geldig e-mailadres in.
Vul a.u.b. een geldig telefoonnummer in.
×

Prijzen (inclusief drankje)

Naam Vanaf
Normaal € 39,50
CJP € 37,50

Meer info

www.operaklassiekers.nl


Deel via