De Tamboer

Nieuw album Roos Blufpand

10 februari 2019

Foto: Focus74.nl

Roos Blufpand overhandigde zaterdagavond het eerste exemplaar van haar nieuwe album Kleed me uit aan haar moeder in TivoliVredenburg, Utrecht. 
Het Zingmagazine plaatste al een prachtige recensie over het album, dat belooft wat voor het Singer-songwriter Festival op zaterdag 2 maart in De Tamboer! Roos sluit het festival dan af in de foyer. Klik hier voor info & kaarten.

Kleed me uit

"Ik ben opzich poëtisch," aldus Roos. "Op mijn nieuwe plaat zijn lekker veel synthesizers en goede beats te vinden. Ik zing altijd wel over heftige onderwerpen, zeker bij het nieuwe album Kleed Me uit heb ik me bijna letterlijk uitgekleed. Ik heb mijn ziel op tafel gelegd. Ik denk dat het toch wel mooi is als tegenhanger van de mooie online wereld: het is belangrijk om eerlijke dingen te laten zien.
Ja natuuuuuuuurlijk is één van de 14 persoonlijke nummers. Het is heel simpel. Ik ben mens. Jij bent mens. Soms zijn we hetzelfde en soms heel verschillend. Who cares. Ik laat jou, dus laat mij. Ik ben niet meer dan jij, maar ook zeker niet minder. Niemand hoeft mij te vertellen wie of wat ik 'hoor' te zijn. Ik ben namelijk knettergek of normaal: 't is maar net hoe je 't bekijkt!"

Klik hier om het album te beluisteren of bekijk hieronder een voorproefje!