The-Fortunate-Sons-in-de-tamboer-2025-William-Rutten
  • festival

Revival Festival

Opgericht
2024
Edities
2024
Line up
The Fortunate Sons, Def Americans, Veldman Vintage Project, e.a.

Revival Music Festival in De Tamboer

Ga mee naar naar de hoogtijdagen van de popmuziek tijdens het Revival Music Festival in De Tamboer. En de namen die we aankondigen zijn absolute knallers: The Fortunate Sons (bekend van het SBS6-programma The Tribute – Battle of the Bands), Def Americans en Veldman Vintage Project.

Revival Music Festival 2024

Voor dit festival transformeren we De Tamboer op zaterdag 28 september 2024 tot een bruisend festivalterrein. Vergeet geplaceerde plekken, want er zijn verschillende podia verspreid door het gebouw. Dans, zing en geniet van een drankje op jouw favoriete plekje. En voor wie even wil uitrusten, zijn onze balkons geopend!

We starten de avond om 18.00 uur, zodat je genoeg tijd hebt om ook nog te kunnen genieten van het aangeboden eten. (let op: eten is niet in de toegangsprijs inbegrepen).

Toegang is exclusief eten en drinken.

Geschiedenis van Revival Music Festival in De Tamboer

Het Revival Music Festival is een nieuw festival in De Tamboer. In 2024 vindt de eerste editie plaats. Dus trek je dansschoenen aan, haal je festivaloutfit uit de kast en laten we samen terugreizen in de tijd met de beste Revival-bands van dit moment!

Anderen bekeken ook

U!TdagenD Hoogeveen - Start cultureel seizoen

Irish Festival - Geschiedenis

Singer-songwriter Festival - Geschiedenis

Bluesfestival Hoogeveen - Geschiedenis