Titus en Fien toveren Prins Dinand tijdens zijn zoektocht naar een koningin om tot een lelijk beest. Tijdens één van haar avonturen komt de mooie en slimme Belle hem tegen. Zal de prins zijn ware liefde vinden in deze magische familiemusical?
  • kids
  • musical

Van Hoorne Sprookjesmusical - Geschiedenis

Naam
Van Hoorne Sprookjesmusical
Opgericht
2003
Website
vanhoorne.com

Binnenkort in De Tamboer

zo 22 december 2024 14:00
Bestel

Van Hoorne Sprookjesmusicals in De Tamboer

De sprookjesmusicals van Van Hoorne Entertainment hebben al vaak hun weg gevonden naar Theater De Tamboer in Hoogeveen. Zo kon er onder andere al worden genoten van vrolijke familiemusicals als Doornroosje, Roodkapje en Rapunzel.

Rapunzel 

Op 30 december 2023 presenteerde Van Hoorne het familiesprookje Rapunzel. 

De prachtige, lange, magische haren van de nieuwsgierige prinses Rapunzel kunnen alleen met een speciale gouden schaar worden geknipt. Samen met haar moeder is ze op zoek naar de kapper die deze gouden schaar bezit. Dan ontmoet ze kappersknecht Tobias. Hij is meteen verliefd op Rapunzel. Maar ook de molenaarszoon verliest zijn hart aan de prinses.

Een hilarische strijd om haar hart volgt, totdat de molenaarszoon de prinses ontvoert. Hij sluit haar op in een hoge toren. De eenzame Rapunzel droomt van een dappere man die haar komt bevrijden. Lukt het Tobias om haar te vinden? En komen die lange, magische haren dan misschien toch nog van pas?

Belle en het Beest De Musical

Op maandagmiddag 27 december 2021 kwamen Belle en het Beest naar Hoogeveen. Het welbekende sprookje, waaruit blijkt dat echte schoonheid van binnenuit komt. 

Het verhaal gaat over Belle, een intelligent meisje, dat droomt over een leven buiten de dorpsmuren. Ondertussen is het hele dorp in de ban van de zoektocht naar een lief voor Prins Dinand, die binnenkort 21 jaar wordt en zal worden gekroond tot koning. Het nieuws bereikt ook het populaire tovenaarsduo Titus en Fien. Zij steken er een stokje voor, want als de prins koning wordt kan Fien nooit de machtigste vrouw van het land zijn... Samen met Titus verandert ze de prins in een lelijk beest. Op deze manier zal hij nooit de ware liefde vinden, of vergissen ze zich?

Doornroosje De Musical

In het theaterseizoen 2019 - 2020 kwam het wereldberoemde sprookje over het lieftallige prinsesje dat zich prikt aan een spinnenwiel naar De Tamboer. Doornroosje werd een aantal jaren geleden al omgetoverd tot een magische familievoorstelling en veroverde wederom, in een geheel nieuw jasje, een plekje in de harten van vele kinderen en hun (groot)ouders. Een magische musical boordevol aanstekelijke liedjes, betoverende meerstemmingheid, vrolijke dansjes en hilarische humor. Uiteraard ontbrak ook hier het tovenaarsduo Titus en Fien niet. Het publiek viel zeker niet in slaap tijdens de feeërieke musical Doornroosje! 

Titus & Fien

Het tovenaarsduo Titus en Fien spelen al jaren in diverse musicals van Van Hoorne Entertainment zoals Doornroosje en De Kleine Zeemeermin. Het inmiddels enorm populaire duo weet altijd een eigen draai te geven aan de klassieke familiesprookjes. Met Titus en Fien is het iedere keer weer lachen, gieren, brullen! 

Over Van Hoorne Sprookjesmusicals

Al sinds 2003 produceert Van Hoorne Entertainment theatervoorstellingen. Diverse klassieke familiesprookjes, waaronder Doornroosje, Roodkapje en Belle en het Beest, worden in een nieuw jasje gestoken. Het bedrijf, dat werd opgericht door Michael van Hoorne, is inmiddels specialist op het gebied van familie-entertainment. Naast theaterproducties produceert Van Hoorne ook televisieprogramma's, evenementen en live entertainment voor recreatie- en attractieparken. 

Anderen bekeken ook

Ernst, Bobbie en de rest - Biografie

René van Kooten - Biografie

Dirk Scheele - Biografie

Peppa Pig - Biografie