Apennoten speelde in 2019 de muzikale voorstelling Zoveel Kleuren
  • kids

Apennoten - Biografie

Naam
Apennoten
Leden
Bas Fortgens, Menno Wolthers, Nienke van den Berg

Apennoten in De Tamboer

Zoveel kleuren

Op woensdag 23 oktober 2019 speelde Apennoten maar liefst twee keer de voorstelling Zoveel kleuren. In de show kwamen de bekende en leukste Apennoten liedjes voorbij, waarbij de kinderen lekker konden meedansen en meezingen. Het was een echt feestje voor de kleine supersterren. 

Wie zitten er in Apennoten?

Apennoten is een trio dat bestaat uit Bas Fortgens, Menno Wolthers en Nienke van den Berg.

Bas is de bedenker van Apennoten en is met het programma ook op televisie te zien. Menno Wolthers is pianist en zat samen met Bas jarenlang in de BZT-band van de BZT-show (KRO-NCRV). Nienke van den Berg is de zangeres van Apennoten. Tussen 2009 en 2018 was zij het gezicht van Zappelin.

In die negen jaar heeft Nienke ontelbare optredens voor de allerkleinsten verzorgd. Precies dezelfde doelgroep dus als van Zoveel Kleuren! Onder andere met Zappelin Go heeft ze bewezen een ontzettend leuk interactief programma met én voor kinderen te kunnen verzorgen. Hierdoor is Zoveel Kleuren een ontzettend interactieve voorstelling waarbij de kleine supersterren in spé zich veilig en op hun gemak voelen. En waarbij een feestje gegarandeerd is!

Anderen bekeken ook

In het theaterseizoen 2019 - 2020 kwamen de bewoners van Het Zandkasteel weer op bezoek bij Theater De Tamboer in Hoogeveen. Koning Koos, Prinses Sassa en Toto beleefden wederom een mooi avontuur.

Het Zandkasteel

Titus en Fien toveren Prins Dinand tijdens zijn zoektocht naar een koningin om tot een lelijk beest. Tijdens één van haar avonturen komt de mooie en slimme Belle hem tegen. Zal de prins zijn ware liefde vinden in deze magische familiemusical?

Van Hoorne Sprookjesmusical

Het Nationaal Jeugd Musical Theater speelde in 2018 de Gelaarsde Kat.

Nationaal Jeugd Musical Theater

Peppa Pig stond in De Tamboer met De Grote Plons

Peppa Pig