Apennoten speelde in 2019 de muzikale voorstelling Zoveel Kleuren
  • kids

Apennoten - Biografie

Naam
Apennoten
Leden
Bas Fortgens, Menno Wolthers, Nienke van den Berg

Apennoten in De Tamboer

Zoveel kleuren

Op woensdag 23 oktober 2019 speelde Apennoten maar liefst twee keer de voorstelling Zoveel kleuren. In de show kwamen de bekende en leukste Apennoten liedjes voorbij, waarbij de kinderen lekker konden meedansen en meezingen. Het was een echt feestje voor de kleine supersterren. 

Wie zitten er in Apennoten?

Apennoten is een trio dat bestaat uit Bas Fortgens, Menno Wolthers en Nienke van den Berg.

Bas is de bedenker van Apennoten en is met het programma ook op televisie te zien. Menno Wolthers is pianist en zat samen met Bas jarenlang in de BZT-band van de BZT-show (KRO-NCRV). Nienke van den Berg is de zangeres van Apennoten. Tussen 2009 en 2018 was zij het gezicht van Zappelin.

In die negen jaar heeft Nienke ontelbare optredens voor de allerkleinsten verzorgd. Precies dezelfde doelgroep dus als van Zoveel Kleuren! Onder andere met Zappelin Go heeft ze bewezen een ontzettend leuk interactief programma met én voor kinderen te kunnen verzorgen. Hierdoor is Zoveel Kleuren een ontzettend interactieve voorstelling waarbij de kleine supersterren in spé zich veilig en op hun gemak voelen. En waarbij een feestje gegarandeerd is!

Anderen bekeken ook

Nationaal Theaterweekend - Geschiedenis

Poppentheater Koekla - Biografie

Dirk Scheele - Biografie

Bumba - Biografie