De kaartverkoop van theaterseizoen 2024-2025 is gestart!

Geniet van een spetterend Jungle-Popconcert met bekende en nieuwe liedjes van Dirk Scheele en doe mee aan de talentenjacht De Roep van de Jungle, waarbij jij samen met de andere kinderen en de dieren strijdt om een plekje op het podium bij Dirk en zijn muzikanten.
  • kids

Dirk Scheele - Biografie

Naam
Dirk Scheele
Website
dirkscheele.nl

Binnenkort in De Tamboer

zo 09 maart 2025 15:00
Bestel

Dirk Scheele in De Tamboer

Dirk Scheele wordt in Hoogeveen altijd met open armen ontvangen. Hij is daarom ook regelmatig in De Tamboer te zien! Op 5 september 2021 was hij terug met de voorstelling In Holland staat een Huis. Zondag 27 november 2022 was het tijd voor Pepernotenpret. Een voorstelling boordevol Sinterklaasliedjes.

In Holland staat een Huis

Dirk Scheele steekt grote Oudhollandse hits in een heel nieuw jasje en daagt het publiek uit om samen met hem ter plekke een nieuw Hollands liedje te maken. Kortom, In Holland staat een huis is een groot meezingfeest voor jong en oud!

Feest

Op zondag 28 april 2019 was het weer Feest! Toen kwam Dirk namelijk samen met zijn rock-'n-roll band naar De Tamboer. Met de basgitarist, toetsenist, drummer en hartveroverende zangeres speelde hij zijn leukste, bekendste kinderliedjes in dit popconcert voor kinderen vanaf 2 jaar! 

Dikkie Dik en de Taart

In 2016 was Dirk Scheelde te zien met een voorstelling over Dikkie Dik. Dikkie Dik dartelde tussen de lammetjes in de lente, ving bladeren in de herfst en speelde in de sneeuw in de winter. Uiteindelijk belandden Dikkie Dik, zijn vriendjes en natuurlijk alle kinderen in de zaal in een spetterend zomerfeest.

Eerder was Dirk al met voorstellingen zoals De Liedjesspeeltuin en Op de boerderij in De Tamboer te zien.

Biografie Dirk Scheele

Kinderpopster Dirk Scheele maakt vrolijke kinderliedjes voor jonge theaterbezoekertjes vanaf 2 jaar. En natuurlijk zie je hem bijna dagelijks op Nickelodeon! Dirk heeft al heel veel cd's, dvd's, tv-series en boeken gemaakt. Zijn liedjes gaan over hele dagelijkse dingen, zoals de speeltuin, vakantie, de boerderij en verkleden. Je hoort verschillende muziekstijlen, zoals rock, folk, blues, rap, reggae en Latijns-Amerikaans. De Liedjesband speelt op normale muziekinstrumenten, maar gebruikt soms ook pannen, emmers, sleutelbossen, gereedschap, speelgoed of toetertjes. En kinderen in de zaal mogen natuurlijk altijd meedoen! Dirks favoriete instrument is zijn gitaar. Bekende hits van Dirk zijn Ik woon in een huis, Op de kinderboerderij en Lieveheersbeestje. 

Met ruim 1,5 miljoen views per maand en ruim 25.000 abonnees is Dirks Youtube-kanaal enorm populair. Klik hier voor zijn vrolijke liedjes, tv-programma's of andere leuke video's. 

Anderen bekeken ook

Poppentheater Koekla - Biografie

Nationaal Jeugd Musical Theater - Biografie

Bumba - Biografie

Sounds Like Juggling