Jeugdtheaterdag 2019 - De vriendelijke draak
Jeugdtheaterdag 2017
  • kids

Jeugdtheaterdag

Naam
Jeugdtheaterdag

Jeugdtheaterdag in De Tamboer

Het is inmiddels een traditie: aan het eind van de Oktobermaand Kindermaand is er een gezellige Jeugdtheaterdag in De Tamboer. Tijdens deze dag is er van alles te beleven, zien en doen voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar. En dat alles is ook nog eens gratis! Wat wil je nog meer?

Jeugdtheaterdag 2019

De Jeugdtheaterdag was ook in 2019 weer een succes! Op het programma stonden twee voorstellingen: De Vriendelijke Draak en Banwakaboom. Daarnaast kon er worden geschilderd, gedanst, gesprongen op het springkussen en nog veel meer. Ook waren er verschillende workshops: djembé spelen, leren vloggen en een dansworkshop.

Jeugdtheaterdag 2018

Afgelopen jaar was de Jeugdtheaterdag een groot succes. Op het programma stonden onder andere leuke workshops zoals een workshop chocolade maken, toneel- en musicalacteren en djembé spelen. Door het hele theater waren allerlei doe-dingetjes zoals de Zoembus, creaties maken op een groot canvas én er krioelden heel veel ratten door De Tamboer. Dit alles had te maken met de voorstelling De Rattenvanger, die te zien was tijdens de Jeugdtheaterdag. Ook de kindervoorstelling Reismuis was op deze dag te zien!

Voorgaande edities van de Jeugdtheaterdag

De Jeugdtheaterdag is niet meer weg te denken in De Tamboer. Ieder jaar in oktober keert deze gezellige middag vol activiteiten terug naar ons theater. Op deze dag maken kinderen, in de leeftijdscategorie 4 tot en met 12 jaar, gratis kennis met het theater en alles wat erbij komt kijken. Maar natuurlijk is op deze creatieve, culturele middag iedereen welkom!

Anderen bekeken ook

Brandweerman Sam live in het theater

Brandweerman Sam

Het Nationaal Jeugd Musical Theater speelde in 2018 de Gelaarsde Kat.

Nationaal Jeugd Musical Theater

Titus en Fien toveren Prins Dinand tijdens zijn zoektocht naar een koningin om tot een lelijk beest. Tijdens één van haar avonturen komt de mooie en slimme Belle hem tegen. Zal de prins zijn ware liefde vinden in deze magische familiemusical?

Van Hoorne Sprookjesmusical

Geniet van een spetterend Jungle-Popconcert met bekende en nieuwe liedjes van Dirk Scheele en doe mee aan de talentenjacht De Roep van de Jungle, waarbij jij samen met de andere kinderen en de dieren strijdt om een plekje op het podium bij Dirk en zijn muzikanten.

Dirk Scheele