Poppentheater Koekla speelt De Kikkerprinses
  • kids

Poppentheater Koekla - Biografie

Naam
Poppentheater Koekla
Leden
Christina Boukova, Gilian Dierdorp
Opgericht
2000
Website
koekla.nl

Poppentheater Koekla in De Tamboer

Op zaterdag 30 januari 2021 zou Poppentheater Koekla met hun voorstelling De Kikkerprinses (4+) in De Tamboer staan. Helaas is deze voorstelling wegens de maatregelen rondom het coronavirus geannuleerd. 

De Kikkerprinses

Als een mooie prinses aan het spelen is in de paleistuin met een vrolijk konijn, is daar plotseling Bis Bis de tovenaar. Bis Bis wil maar de prinses trouwen, maar zij wil dat niet. De tovenaar is zo boos, dat hij haar betovert in een groene, gladde kikker, dat is schrikken... Alleen de juiste prins kan deze betovering verbreken, maar waar vind je een ware prins? Het konijn wil helpen en gaat op zoek! Met behulp van een dikke oma-beer, een bolletje wol en haar kleinkinderen weet het konijn de juiste prins te vinden. Wordt hiermee de betovering verbroken?

Over Poppentheater Koekla

Poppentheater Koekla is een reizend poppentheater uit Eedam, opgericht in 2000. Sindsdien maakt het gezelschap, bestaande uit Christina Boukova en Gilian Dierdorp prachtige kindervoorstellingen. Ze maken voorstelling van sprookjes of bedenken zelf verhalen en de optredens zijn altijd in prachtige decors. Door te spelen met licht, geluid en maziek zorgen ze voor magische sferen en speelde details in de voorstellingen. De proffesioneel vervaardigde poppen zorgen voor een bijzondere en mooie belevenis. Artistiek leider Christina is de actrice en poppenspeelster, waar haar partner Gilian de audiovisuele begeleiding verzorgt.

Anderen bekeken ook

in 2019 speelde Langhout Theaterproducties de landelijke première van Roodkapje in De Tamboer

Langhout Theaterproducties - Biografie

Sita Vermeulen speelt de hoofdrol in Doornroosje de Musical van Van Hoorne Entertainment.

Sita Vermeulen - Biografie

Peppa Pig stond in De Tamboer met De Grote Plons

Peppa Pig - Biografie

Geniet van een spetterend Jungle-Popconcert met bekende en nieuwe liedjes van Dirk Scheele en doe mee aan de talentenjacht De Roep van de Jungle, waarbij jij samen met de andere kinderen en de dieren strijdt om een plekje op het podium bij Dirk en zijn muzikanten.

Dirk Scheele - Biografie