In 2017 stond Peppa Pig in De Tamboer
Peppa Pig stond in De Tamboer met De Grote Plons
Peppa Pig stond met de Nederlandse Theatershow in De Tamboer
Peppa Pig speelde De Grote Plons in De Tamboer
  • kids

Peppa Pig - Biografie

Naam
Peppa Pig
Geboortedatum
31 mei 2004
Website
peppapig.com

Peppa Pig in De Tamboer

In 2017 stond Peppa Pig in De Tamboer met de voorstelling De Grote Plons. 

De Grote Plons

In deze familiemusical beleefden Peppa en haar vriendjes de vrolijkste avonturen. Het had geregend en overal liggen grote modderplassen. Laat dat nou precies zijn waar varkentjes van houden.

De super schattige handpoppen, kleurrijke decors en gezellige meezingliedjes maakten de voorstelling tot één groot feest.

Over Peppa Pig

Peppa Pig is een Britse animatieserie over het antropomorfe varkentje Peppa Pig en haar vriendjes en familie. De serie is geproduceerd door Astley Baker Davies en is te zien sinds 31 mei 2004. Peppa Pig wordt in meer dan 180 landen uitgezonden en is vertaald naar onder andere het Nederlands, Spaans, Chinees en Italiaans.

Alle karakters in Peppa Pig zijn een andere diersoort, maar rijden bijvoorbeeld wel in auto’s en dragen kleren. De vriendjes van Peppa Pig zijn haar leeftijd en de vriendjes van George, het broertje van Peppa, zijn van zijn leeftijd. Samen maken de personages allerlei alledaagse dingen met elkaar mee.

Anderen bekeken ook

Scenefoto van de populaire Masha en de Beer, bekend van televisie.

Masha en de Beer - Biografie

Nationaal Theaterweekend in 2020.

Nationaal Theaterweekend - Geschiedenis

Brandweerman Sam live in het theater

Brandweerman Sam - Biografie

Titus en Fien toveren Prins Dinand tijdens zijn zoektocht naar een koningin om tot een lelijk beest. Tijdens één van haar avonturen komt de mooie en slimme Belle hem tegen. Zal de prins zijn ware liefde vinden in deze magische familiemusical?

Van Hoorne Sprookjesmusical - Geschiedenis