In 2018 stonden Ernst en Bobbie in De Tamboer met de voorstelling geklungel in de jungle
  • kids

Ernst, Bobbie en de rest - Biografie

Naam
Ernst, Bobbie en de rest
Leden
Erik van Trommel, Gert-Jan van den Ende
Opgericht
1998
Awards
Gouden Stuiver, Koninklijke Onderscheiding
Website
ernstbobbie.nl

Binnenkort in De Tamboer

vr 03 januari 2025 14:00
Bestel
vr 03 januari 2025 16:00
Bestel

Ernst, Bobbie en de rest in De Tamboer

Ernst, bobbie en de rest kwamen op zaterdag 25 november 2023 terug in De Tamboer met de voorstelling Een spannende verjaardag voor Sinterklaas.

Een spannende verjaardag voor Sinterklaas

Ernst en Bobbie beleven een gloednieuw Sinterklaasavontuur! Ze organiseren een verjaardagsfeest voor de Sint, maar hebben daar allebei een ander idee over. Ernst denkt aan een rustig, waardig feest. Bobbie verbouwt de theaterzaal tot heus bowlingcentrum! Toch loopt het feestje gesmeerd, totdat Sinterklaas met een speciaal verzoek komt. Hij wil graag een goochelaar zien. Maar als de goochelaar arriveert, gaat het pas echt helemaal mis…

De nieuwe Ernst en Bobbieshow bevat vrolijke liedjes, Sinterklaasliedjes, pieten, spanning en natuurlijk een hoop lol. Mis deze gezellige Sintvoorstelling voor de hele familie niet!

Pimp de Sint Show

De Pimp de Sint show is de grappigste, spannendste en vrolijkste Sinterklaasshow van Ernst en Bobbie. Een doldwaas Sinterklaas avontuur waarin alle bekende Sint-liedjes en Ernst & Bobbie hits voorbij komen. En alleen deze keer komen Juf Roos & Gijs en Dirk Scheele ook op bezoek en zingen hun grootste hits.

Geklungel in de jungle

Ernst en Bobbie stonden in 2019 in De Tamboer met Geklungel in de jungle. In deze voorstelling kregen Ernst & Bobbie een opdracht: ze moesten een zeldzaam dier terugbrengen naar zijn natuurlijke omgeving. Om de opdracht tot een goed einde te brengen, reisde het duo af naar de jungle. En natuurlijk ging er weer van alles mis, maar gelukkig wisten ze de opdracht goed uit te voeren met behulp van het publiek! Het was een leuke familieshow vol grappen, avontuur en spanning en natuurlijk werd er keihard meegezongen met de bekende Ernst, Bobbie en de rest nummers.

Over Ernst, Bobbie en de rest 

Ernst, Bobbie en de rest bestaat uit Erik van Trommel en Gert-Jan van den Ende. Het is een Nederlandse kinderserie over de twee vrienden Ernst en Bobbie die vanaf 1997 werd opgenomen en op 1 april 1998 voor het eerst werd uitgezonden op Kindernet. In totaal zijn er zeven seizoenen en twee speelfilms uitgebracht. In 2002 werd het duo zelfs bekroond met de Gouden Stuiver. Ook ontvingen zij voor hun werk op 29 april 2006 een lintje.  

Naast het televisieprogramma presenteerde het duo jaarlijks Het Feest van Sinterklaas en sinds 2008 is er een Ernst en Bobbie Magazine verkrijgbaar. 

Ook treden zij al jaren op met hun eigen theatervoorstellingen door heel het land, waaronder in De Tamboer. Een aantal van die voorstellingen zijn: De verjaardag van Ernst, Herrie op de Noordpool, Pimp de Sint en hun twintigjarig jubileum vierden ze met de voorstelling Geklungel in de jungle.

Anderen bekeken ook

Theater Terra - Biografie

Poppentheater Koekla - Biografie

Jeugdtheaterdag - Geschiedenis

Apennoten - Biografie