Peter Pannekoek - Later was alles beter

Peter Pannekoek - Biografie

Naam
Peter Pannekoek
Geboortedatum
30 juni 1986
Geboorteplaats
Hilversum

Peter Pannekoek in De Tamboer 

De slimme, gevaarlijke en ontwapenende Peter Pannekoek stond op 30 november 2019 in een uitverkochte Tamboerzaal met Later was alles beter.

Later was alles beter

De pers jubelde en kaarten waren binnen mum van tijd uitverkocht. Gelukkig gaat hij in reprise met de voorstelling Later was alles beter.

Peter Pannekoek: "Het oude is aan het sterven en het nieuwe is nog niet geboren. Nu is het de tijd van monsters. Mijn tijd."

Biografie van Peter Pannekoek

Peter Pannekoek werd geboren in Hilversum op 30 juni 1986. Dat hij terecht zou komen in de entertainment was niet geheel verrassend aangezien hij de zoon is van regisseur Jop Pannekoek en Kathleen Warners, Hoofd Amusement bij BNNVARA.

Vanaf 2006 is hij actief als cabaretier. Hij won toen het Amsterdams Kleinkunst Festival Comedy Concours. Sinds 2007 is hij één van de vaste comedians voor Comedytrain. 

In 2010 stond hij special voor Theater Bellevue op de planken met de voorstelling De laatste Pannekoek. In 2013 was hij te zien in het voorprogramma van Theo Maassen bij de try-outs van diens oudejaarsconference. En van september 2014 tot september 2016 was hij de weekafsluiter bij het televisieprogramma De Wereld Draait Door. In het theaterseizoen 2015-2016 maakte Peter Pannekoek zijn theaterdebuut met de voorstelling Zacht van binnen.

Naast cabaretier/stand-upcomedian is hij ook actief als tekstschrijver. Zo leverde hij tekstbijdragen aan het studentenblad Propria Cures en televisieprogramma's als Koefnoen, The Daily Show en Dit was het nieuws. Ook had hij een column op Radio 538 en 3FM.