Na een succesvolle finalistentournee van het Leids Cabaret Festival komen Jip de Poorter, Matthias Tuns en Bram Kroon met hun eerste programma. Een show vol snelle scènes, rauwe liedjes en scherpe grappen die jij op je werk gaat proberen na te vertellen.
  • cabaret

Jeroens Clan - Biografie

Naam
Jeroens Clan
Leden
Jip de Poorter, Matthias Tuns en Bram Kroon
Opgericht
2013
Website
jeroensclan.com

Biografie van Jeroens Clan 

Jeroens Clan is een Nederlandse cabaretgroep die bestaat uit Bram Kroon, Jip de Poorter en Matthias Tuns. De mannen kennen elkaar sinds de brugklas, de plek waar ze samen voor het eerst op het podium stonden. Ze brengen grappige, intelligente en scherpe sketches en liedjes naar het theater die elkaar in rap tempo opvolgen. Sinds 2013 is Jeroens Clan aangesloten bij het theaterontwikkelingsproject ThinX van het Parktheater in Eindhoven.

In 2014 en 2015 heeft Jeroens Clan onder begeleiding van regisseurs Oscar de Boer en Tim Goditiabios twee voorstellingen gemaakt genaamd De Grote Wanstaltige Kutrevue en Dit Moeten We Niet Willen. Later stonden ze in 2018 in de finale van het Leids Cabaret Festival. De jury prees de jongens van Jeroens Clan om het feit dat zij ongelooflijk slim de zaal weten te bespelen met hun snelle scénes en liedjes.

Op dit moment werkt de groep Jeroens Clan onder leiding van regisseur Pieter Bouwman aan de debuutvoorstelling Tere Zieltjes. Deze voorstelling is vanaf eind 2020 te zien zijn in de Nederlandse theaters.

Anderen bekeken ook

Tape Face

Tape Face - Biografie

De Blonde Jongens en Tim stonden in 2018 in De Tamboer met Debjet

De Blonde Jongens en Tim - Biografie

Purper kwam in 2017 met de Vier Jaargetijden naar De Tamboer

Purper - Biografie

Ronald Snijders met Welke Show?

Ronald Snijders - Biografie