Helaas, de voorstelling die u zocht is al geweest.

Jon van Eerd

Naam: Jon van Eerd
Geboortedatum: 5 september 1960
Geboorteplaats: Maastricht
Opleiding: Theaterwetenschap
Awards: John Kraaijkamp Musical Award (vier keer); Theaterprijs De Blauwe Kei; Gouden Notekraker; Johan Kaartprijs; Musicalworld Award
Genre: toneel
Website: jonvaneerd.nl

Jon van Eerd in De Tamboer

Op 1 februari 2018 was de komedie Harrie & Eva te zien in De Tamboer. Een paradijselijke komedie met Jon van Eerd, Margo Dames, Karel Simons, Rosalie de Jong en Mouna Goeman!

Op de zevende dag was er rust. Totdat... Harrie het Paradijs binnenwandelde! Ja hoor, Harrie Vermeulen is terug met een doldwaze komedie. Onbesuisd neemt hij steeds maar weer de verkeerde beslissingen. Tussen de dartelende vlinders, gracieus kleurende bloemen en kabbelende watervalletjes maakt Harrie er weer een kolossale chaos van. Hij heeft ook nog eens een flinke snoepverslaving en de vijgenbladeren lijken te klein, wat zijn potsierlijke voorkomen in het Paradijs niet ten goede komt. 

Biografie

Jon Van Eerd is een Nederlandse acteur, zanger en schrijver. Hij studeerde Theaterwetenschap aan de Universiteit van Amsterdam, waarna hij zijn acteercarrière begon in Amerika en Engeland.

In Nederland speelde hij onder meer in Boeing Boeing en musicals als Titanic, Mamma Mia en Moeder Ik Wil Bij De Revue. Ook speelde hij bij verschillende theatergezelschappen zoals bij Toneelgroep de Appel. In 2015 richtte Jon de productiemaatschappij het Pretpakhuis op. Jon maakt komedies met een hoog tempo en veel fysieke actie.

Jon is ook te zien in films en op televisie. Zo speelde hij in Flodder, Baantjer en André van Duins Comedy Club. Ook was hij 'de Mol' in het televisieprogramma Wie is de Mol? in het seizoen van 2009. Ook werkte hij als stemacteur mee aan enkele films als Aladdin, The Flintstones, De Leeuwenkoning en Harry Potter.

Foto: Lesley Pols

Gerelateerde artiesten


Deel via